Home / Discover / Lists

Sveriges Mästerkockar

En lista med de olika Mästerkock serierna.

svenska
  • TheTVDB.com List ID 15259
  • Created By gurretzky
  • List Type Custom
  • Favorites 1
  • Created April 14, 2023 by
    gurretzky
  • Modified April 14, 2023 by
    gurretzky

Sveriges Mästerkock

2011

I Sveriges mästerkock, som bygger på det internationella formatet Masterchef, följer man svenska amatörkockar när de tar steget ut från sitt eget kök till att laga mat på toppnivå. Inför juryn bestående av stjärnkockarna Markus Aujalay, Leif Mannerström, Per Morberg (2011-2013), Anders Dahlbom (2014), Mischa Billing (2015-) ska de visa upp sina kulinariska kunskaper. Men ingen sitter säkert, det gäller att hela tiden prestera på topp för att få vara kvar i tävlingen. Serien inleds med en auditionturné och fortsätter med att fjorton finalister tävlar om den åtråvärda titeln Sveriges mästerkock. Varje vecka får en person lämna tävlingen.

Sveriges Mästerkock VIP

2021

Några av Sveriges mest folkkära kändisar tar med sig sin stora passion för matlagning in i ett hisnande äventyr i det mytomspunna Mästerkocksköket.

Sveriges yngsta mästerkock

2014

Här tävlar några av de bästa unga kockarna vi har i det här landet om den åtråvärda titeln. För att vinna måste de imponera på juryn som utgörs av Tina Nordström, Danyel Couet och Paul Svensson.

Decenniets mästerkock

2020

Sveriges mästerkock fyller tio år och det firas med Decenniets mästerkock. Blod, matfett och tårar väntar när åtta tidigare mästerkocksvinnare återvänder för att än en gång skramla med kastrullerna och göra upp om vem som är den bästa av de bästa.

Sveriges mästerkock: Efter stängning

2017

I Efter stängning får de utslagna mästerkockarna en ny chans att tävla mot varandra. Det blir svettiga matlagningsdueller där Markus Aujalay står som enväldig domare. Vinnaren står kvar till nästa vecka och möter en ny duellant. Förutom spännande tävlingar delar Markus med sig av riktigt vassa tips och matlagningsknep.