Home / Series / Şevkat Yerimdar / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Yumurtaci kafayi iki kere kirar

    • May 26, 2017
    • FOX Türkiye

    Şevkat güne evindeki tavaya sinirlenerek başlar. Tavanın canına okuduktan sonra dükkana gider. Çarşı esnafı onun sinirlerini katlar. Şevkat kira ve banka borçlarını ödemek için arabasını satmaya karar verir. Şevkat yola çıkarken Niko her zamanki hikmetli laflarını sıralar, evrene yaydığı öfkenin başına bela saracağını söyler. Tabii Şevkat bu sözlere hiç kulak asmaz. Ancak Niko haklı çıkar, Şevkat arabayı satamaz, üstüne üstlük peşine üç bela takıp gelir: Esin, Bora ve Şefik... Esin, Fransa’dan dönmüş ve yeniden İstanbul’da yaşamaya karar vermiştir. Babası Cevdet bu kararından ötürü çok mutludur. Kızına yeni bir araba hediye eder. Esin, Bora ile buluşacak, sonra doğup büyüdüğü mahalleye gidecektir. Cevdet çarşıdaki dükkanların ve mahalledeki birçok evin sahibidir. Kiraların yattığı banka hesabının kartını Esin’e verir. Artık bu gelirlerin tümü Esin’in olacaktır. Şevkat trafikte önce Bora, sonra Esin ile kapışır. Doruğa çıkan öfkesinin piyangosu kötü adam Şefik’e çıkar. Arabasını satamadan mahalleye geri dönen Şevkat, Esin’le bir de orada karşılaşır. Gelişen olaylar Şevkat’i çileden çıkarır. Esin mahallede neye uğradığını şaşırır.

  • S01E02 Kaçan yilan piton olur

    • June 2, 2017
    • FOX Türkiye

    Kaza yapan aracın direksiyonunda Zeynep'i gören Ali Kemal, şaşkındır. Zeynep’in kazasına sebep olan kişiyi bulmak için Ekrem Adnan’ı görevlendirir ve Adnan kamera kayıtlarından sorumluyu bulmak için harekete geçer. Ekrem’in Avrupa’dan beklediği kurye kaçırılır. Kuryeyi kaçıran Melek’tir ancak sorguladıklarında kaçırdıkları adamın bir turist olduğu yanlış kişinin kaçırıldığı asıl kuryenin ortada olmadığı anlaşılır. Herkesin aradığı kurye nerededir? Ali Kemal’in kardeşi Nejat bulduğu kimsesiz çocuğun ailesini bulmak için harekete geçer. Çocuğun ailesini ararken Tıfıl kaybolur. Zeynep ile yakınlaşmak için yollar arayan Ali Kemal onu etkilemenin bir yolunu bulabilecek midir? Ali Kemal, Zeynep ile epey çalkantılı başlayan ilişkilerini, sıcak bir hale nasıl getirecektir? Ali Kemal’in kızının okulunda Tuğba okulun en yakışıklı ve karizmatik çocuğu Burak’tan hoşlanırken, Burak Tuğba’nın kuzeni İnci’den hoşlanır. Bu durum iki kuzenin arasında büyük bir gerilime neden olur. Ali Kemal, işinin, görevinin ve ailesinin bir çok sorunu ile uğraşırken, Adnan kazanın sorumlusunun Ali kemal olduğuna dair bir kanıt bulur, bu kanıt Ekrem’e ulaşırsa, bu bütün görevin sonu demektir...

  • S01E03 çare kasap havasi

    • June 9, 2017
    • FOX Türkiye

    Adnan, Ali Kemal’i alt etmek için, eline geçen büyük fırsatı kullanamasa da, izlediği görüntüler onu çok daha tehlikeli bir düşman konumuna getirir. Belçika’dan gelen elmasların sahibi Ekrem’i tehdit etmekte ve kuryesinin bulunması için Ekrem’i sıkıştırmaktadır. Ekrem kayıp kuryeyi bulması için Ali Kemal’i görevlendirir. Ali Kemal Zeynep’i kendine aşık etmek için hakkında araştırma yapmakta ve onun sempatisini kazanacak küçük romantik oyunlar oynamaktadır. Ali Kemal kendi kaçırdığı kuryeyi elmaslarla birlikte Ekrem’e teslim etmek zorundadır. Ancak gerçek kuryeyi götüremeyeceği için başkasını bulması gerekmektedir. Esra’nın, kocasının yoğun çalışma hayatına olan memnuniyetsizliği Ali Kemal’in söylediği basit bir yalan yüzünden şüpheye dönüşür. Esra, Ali Kemal’in kendisini aldattığını düşünmeye başlamıştır. Mesai arkadaşı Feridun’la bir görevde olan Suat, kendisini hiç ummadığı bir anda bir rüşvet ağının içinde bulur. İnci ve Burak arasında başlayan ilişkiyi kıskanan Tuğba ise boyundan büyük bir işe kalkışıp İnci’ye telafisi zor bir kötülük yapar. Tıfıl bir akşam ağzı yüzü kanlar içerisinde Nejat’ın saz atölyesine gelir. Bu durum, Tıfıl’ı tedavi etmek için gelen Zeynep’in, Ali Kemal’in kardeşiyle tanışmasına ve onu daha yakından tanımasına vesile olur. Ali Kemal kendisine verilen kuryeyi bulma görevini yapmak zorundadır. Büyük bir risk alıp Çavuş’u Belçikalı kurye olarak Ekrem’in önüne götürmeye karar veren Ali Kemal, olaylar çığırından çıkınca çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır...

  • S01E04 Alem bize akiyor

    • June 16, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E05 Ejderha deep freezde durmaz

    • June 23, 2017
    • FOX Türkiye

    Esin yeni evine yerleşir ve Şevkat ile komşu olur. Birbirleriyle didişirken iddiaya tutuşurlar. Esin yeni evinde Şevkat’ten bir hafta hiç yardım istemeyecek, isterse iddiayı kaybedecektir. Şevkat de bir hafta boyunca hiç kavga etmeyecektir. İddia başlar başlamaz, onları zorlayan olaylar meydana gelir. İsmail, Esin’in desteğini alarak, Tezene’yi istemesi için Şevkat’i ikna eder. Şevkat ve Esin kızı babasından birlikte isteyecektir. Fakat Cuma’nın da onlarla birlikte gitmesi felakete yol açar.

  • S01E06 Tango Krali

    • June 30, 2017
    • FOX Türkiye

    Şevkat’in İsmail için kız isteme macerası Cuma yüzünden facia ile sonuçlanmıştır. Bozkır ve Gülperi onların yüzünden kavgaya tutuşur. Gülperi kocasını evden atar. Şevkat hemen Bozkır’ı evine götürür, onu misafir eder fakat pişman olur. Bozkır ve Gülperi boşanmaya karar verir, kabak Şevkat’in başına patlar. Hem karı kocanın arasını yumuşatmak hem de Bozkır’ı başından savmak ister. Mahalle esnafı da, Cuma’yı işleterek ona matrak bir ceza keser. Şevkat ve Esin arasındaki iddia sürmektedir. Esin bacağı kırılmış numarası yaparak, hem ona nazını geçirir hem de her işe onu koşturur. Esin’le tekrar yakınlaşmak için kırk takla atan Bora bir yolunu bularak bunu başarır. Daha sonra Esin’in gözü önünde Şevkat’i rezil etmek için bir tuzak hazırlar. Fakat Şevkat’in ona bir sürprizi vardı

  • S01E07 Camdan format atilir

    • July 8, 2017
    • FOX Türkiye

    Yalın, Çınar ve Deniz, ortadan kaybolan kızların peşine düşerler. Şile'de Ezgi'yi bekleyen geçmişinden gelen tatsız sürpriz, kızların oradan aceleyle uzaklaşmasına sebep olur. Nereye gideceklerine karar vermeye çalışırlarken, Defne, Yalın tarafından kıskıvrak yakalanır. İstanbul'a dönmek istemeyen Defne'ye Yalın'ın önerdiği çözüm her şeyin daha da karışmasına yol açacaktır.

  • S01E08 Bana geometri bile yamuk yapamaz

    • July 14, 2017
    • FOX Türkiye

    Demet’in anne ve babasının hesabını sormak için holdingi basan Şevkat orada Korkut ile karşılaşır. Fakat onun Bora’nın babası olduğunu bilmez. Meydan okuyarak gider. Bora da onu faka bastırmak için sinsi bir plan yapar. Bunlardan haberi olmayan Sanem ve Gizem bambaşka bir plan yapar. Şevkat’i çok yakın takibe alarak onun Esin’e karşı duygularını öğreneceklerdir. Şevkat’in Esin’e aşık olduğu yolunda ipuçlarını toplamaya başlarlar. Olaylar o kadar tuhaf gelişir ki, Esin de inanmaya başlar ve bundan emin olmak ister.

  • S01E09 Gaza gelen ralli yapar

    • July 21, 2017
    • FOX Türkiye

    Hırsızlık ihbarı ile karakolda tutulan Şevkat, Cevdet’in ifadesi ile serbest bırakılır. Şevkat kendisine bu kumpası yapanları bulup, cezasını kesmeyi kafasına koyar. Bunun Bora’nın işi olduğunu tahmin eder ama emin değildir. Bu yüzden açığını kollamaya başlar. Esin en sonunda galeriyi açar. Şevkat ve Bora ona yardım ederken her karşılaşmada ikisi hırlaşırlar. Esin bundan rahatsız olur. Öfke kontrol sorunundan ötürü kabahati Şevkat’te görmektedir. Bora bile bile Şevkat’in üstüne gider. Sonunda ona meydan okuyarak araba yarışına davet eder. Kaybeden arabasını verecektir. Esin buna şiddetle karşı çıkar. Esnaf arkadaşları Şevkat’e hiç şansı olmadığını söyler.

  • S01E10 Leylek adres sormaz ki!

    • July 28, 2017
    • FOX Türkiye

    Ralliyi kaybeden Bora yaptığı kazayı hafif atlatmıştır ama Esin’e numara yaparak ona tekrar yaklaşır. Ayrıca Şevkat ile aralarını açar. Ama kapıya bırakılan bir bebek Esin’le Şevkat’i yine birbirine yaklaştırır. Anneyi bulana kadar bebeğe birlikte bakmaya karar verirler. Fakat bu sandıkları kadar kolay değildir. İsmail, Tezene ile baş başa bir akşam geçirmek için bir plan yapar. Gülperi ve Bozkır’ı konsere göndermeyi başarır. Ama dahiyane sandığı planı beklenmedik olaylarla ters teper, yine fiyaskoyla sonuçlanır. Şevkat tesadüfen kendisine hırsızlık kumpası yapanların izini bulup, peşlerine düşer. Artık Bora ile burun buruna gelmek üzeredirler.

  • S01E11 Evlilik tatbikati

    • August 4, 2017
    • FOX Türkiye

    Şevkat ve Esin esnafların kamera kayıtları sayesinde bebeğin annesinin izini bulur. Fakat bu tehlikeli bir maceraya dönüşür. Mahalle esnafları ortaklaşa piyango bileti alırlar ve bileti Şevkat’e emanet ederler. Bilete büyük ikramiye vurur fakat bilet kaybolmuştur. Esnaflar Şevkat’ten kuşkulanırlar. Onun yalan söylediğini ve parayı tek başına götürmek istediklerini sanırlar. Gelişen olaylar da bu kuşkuyu artırır. Şevkat’in bir türlü bulamadığı bilet hiç ummadığı bir yerdedir.

  • S01E12 Bir gül ve dut yemis bülbül

    • August 11, 2017
    • FOX Türkiye

    Şevkat ve Esin birbirlerine aşık olduklarını anlamışlardır fakat birbirlerine açılamazlar. Esin onun duygularından emin olmak istemektedir. Şevkat ise rahmetli annesine ölüm döşeğinde verdiği sözü çiğnemeyi kendisine yedirememektedir. Bu arada Cevdet ve Marika, Şevkat ve Esin’e beşik kertmesi olduklarını artık açıklamaya karar verirler. Fakat olaylar öyle gelişir ki, onlar bunu söyleyemeden Şevkat mahalleden gitmeye karar verir. Ankara’dan kendisini çağıran amcasının yanına gidecektir. Esin ona duyduğu aşkın karşılıksız olduğunu düşünürken, mahalledeki mülklerin üstüne konmak için sinsi planlarını tıkır tıkır yürüten Bora son adımı atar. Esin’e evlenme teklifi eder. Esin’in aklı da kalbi de Şevkat’tedir ama kırgın ve umutsuzdur.

  • S01E13 Ask bir sudur. Kafiyesi budur

    • August 18, 2017
    • FOX Türkiye

    Şevkat kazadan yaralı olarak kurtulur ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdır. Esin, nikah memuruna evet demek üzeredir. Gizem ve Sanem, Şevkat'e vakit kazandırmaya çalışsalar da Bora işleri hızlandırıyordur. Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir. Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveci Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde dahil olur.

  • S01E14 Ben seni kiskanmak için sevmedim

    • August 25, 2017
    • FOX Türkiye

    Şevkat'in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşer. Şevkat'in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştır. Bu sır yüzünden Şevkat Seval'in her isteğini yerine getirmeye başlar. Bu durumu yanlış anlayan Esin ile Şevkat'in arası açılır. Şevkat Esin'in gönlünü almaya çalıştıkça işler daha da karışır. Bora intikam planları yapıyordur. Şevkat'e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan'la vakit geçirmek istemektedir...

  • S01E15 Selam Söyle O Yare Kötülükten Teyyare

    • September 8, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E16 Delikanlının Flörtle İmtihanı

    • September 15, 2017
    • FOX Türkiye

    Esin, Şevkat'le başlarının beladan hiç kurtulmadığını ve evlenecek olmalarına rağmen romantizm yaşayamadıklarını fark eder. Bu zorunlu flört talebi Şevkat için yepyeni bir sınav olacak ve işler hiç ummadıkları şekilde karışacaktır. Seval bu yakınlaşmadan hiç memnun olmaz ve bozmak için elinden geleni yapar. Cuma, yan mahallenin belalı katili ayı Tahir'in kombisini tamir edemez ve başına büyük bir bela alır. Tahir Cuma'yı öldürmeye niyetlidir. Cuma bu işten de kurtulabilecek midir? Bora, mahallenin başına bir çeteyi musallat eder. Artık kimsenin huzuru kalmamıştır. Esin ve Şevkat'in arası tam düzelmişken, gelişen olaylar sonucunda rüzgar Seval'den yöne döner ve Esin'in herşeyi yanlış anlayacağı bir kargaşanın içine düşerler.

  • S01E18 Kalmıycam Sosyeteye Rakip Çıkıcam

    • September 22, 2017
    • FOX Türkiye

    Esin ve Şevkat'in, kaçırılan bir çocuğun ailesine yardım etmesi, onları hiç ummadıkları bir maceranın içine sürükler. Şevkat kendini bir holdingin başında bulur. Gurmelere özenerek kendisine bir sosyal medya hesabı açan Cuma, artık bir fenomendir. Ama işler çığrından çıkar. İsmail ve Erkan arasındaki çekişme devam etmekedir. İsmail'in kolunun kırılması ile birlikte herşey birbirine girer. İkinci kimliğinin ortaya çıkmasını engellemek isteyen İsmail ve Bozkır arasında eğlenceli olaylara sebep olacak bir köşe kapmaca başlar.

  • S01E19 Köstebeğin Özgürlüğü Aslan Ayağı Kalkana Kadardır

    • September 29, 2017
    • FOX Türkiye

    Holdingteki köstebeği bulmaya çalışırken bir taraftan da Şevkat'in kurumsal hayatla savaşı devam etmektedir. Fakat bu süreç onun iyice mahalleden kopmasına ve Esin'e vakit ayıramamasına yol açmıştır. Şevkat ilk fırsatta Esin'e yemek teklifinde bulunur. Ama işler karışır ve aynı gece Seval'i de yemeğe çıkartması gerekir. Böylece zorlu bir köşe kapmaca başlar. İsmail, Erkan ile aşık atışması yapmayı kabul eder ama bunun nasıl olacağını hiç hesaba katmamıştır. Tüm mahalle türkü barda toplanır. İsmail hem Erkan hem de nasıl kendisi olacağını kara kara düşünmektedir. Sonunda parlak fikir Cuma'dan gelir. Esin, iyice bunalmaya başlamıştır. Şevkat'in de uzaklaşması onun için son nokta olur. Cevdet'in de onayı ile mahalle ile ilgili şok bir karar alır. Herkes panik içinde olacakları beklemektedir artık.

  • S01E20 Sevkat'in öfkesi baldan tatlidir

    • October 6, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E21 Gelin ata binmis, ya nasip demis

    • October 13, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E22 çanak çömlek patladi

    • October 20, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E23 Üç olsun da güç olmasin

    • October 27, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E24 Borç Sevkatin kamçisidir

    • November 3, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E25 Kahraman yumurtaci

    • November 10, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E26 Kiskanirim seni ben...

    • November 17, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E27 Iki arada bir derede

    • November 24, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E28 Yol biter, borç bitmez

    • December 1, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E29 Atara atar, gidere gider

    • December 8, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E30 Tencere dibin kara, seninki benden kara

    • December 15, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E31 Sondan bir önceki pismanlik faydali bir eser midir?

    • December 22, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E32 Hatali olarak yeni yila giremezsin!

    • December 29, 2017
    • FOX Türkiye
  • S01E33 Fabrika ayarlarimla sev beni

    • January 12, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E34 Kismetse olur tabii !

    • January 19, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E35 Durun evlenemezsiniz !

    • January 26, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E36 Sepet sepet yumurta sakin beni unutma

    • February 2, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E37 iki ileri bir geri

    • February 9, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E38 Tiri viri matmazel

    • February 16, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E39 Kardan hayal

    • February 23, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E40 Nikahta keramet vardir

    • March 2, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E41 Kurdesen ola dügün

    • March 9, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E42 Toprak bile kayar, hayat kaymaz mi?

    • March 16, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E43 Nikah yollari tastan

    • March 23, 2018
    • FOX Türkiye
  • S01E44 Sezon Finali

    • March 30, 2018
    • FOX Türkiye

Additional Specials

  • SPECIAL 0x1 O elini indir!

    • October 23, 2013
    • FOX Türkiye

  • SPECIAL 0x2 Bizde sakat çok

    • January 22, 2016
    • FOX Türkiye

    Pelin'le evlenecek olan Şevkat düğün yapmak için dedesinden miras kalan Kale Mahallesi'ndeki evi satmak amacıyla Ankara'ya gider. Niyeti evi satıp hemen dönmektir, fakat talihsiz aşık Sarper'in arabasının önüne atlaması ile işler değişir.