Home / Series / Redakce / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Návrat

    Zkušený novinář Viktor (David Matásek) se rozhodl natrvalo vrátit do Čech do Přílohy Denních listů. Netuší, že nastupuje na místo Alice (Bára Kodetová), která se stala jeho nadřízenou. V redakci se už delší dobu šušká, že má přijít nový šéf. Sekretářka Veronika (Zuzana Onufráková) se domnívala, že to bude její Lubor (Milan Šteindler). Viktor se nestačí v redakci ani zorientovat a hned se objevuje první velká kauza - slavný malíř byl nalezen mrtvý v ateliéru!

  • S01E02 Děti na prodej

    Manželé Morávkovi adoptovali dítě z Ukrajiny. Po čase se zjistí, že adopce nebyla zcela legální a musí dítě vrátit. Anna (Dana Batulková) se snaží manželům pomoci, ale řídí se více city než novinářskými pravidly. Lubor (Milan Šteindler) najde ve Ztrátách a nálezech urnu Aurélia Čiháka a rozhodne se vypátrat jeho rodinu. Alice (Bára Kodetová) zažívá milostné vzplanutí ke kolegovi z ciziny, ale ví o něm skutečně všechno? Viktorova rodina se rozpadá a Viktor (David Matásek) neví, co dál. Kamil (Roman Zach) se chlubí Zdeňkovi, že sbalil krásnou osmnáctku, ale proč ho zve na své patnácté narozeniny? V roli zvláštního hosta se tentokrát představí Stanislav Brunclík.

  • S01E03 Cesta ke slávě

    Svérázný Mrázek (David Ployhar) všude prohlašuje, že je novinářem v terénu. Ve skutečnosti žádným novinářem není, což ukáže jeho super kauza o zlaté medaili běžkaře Boudy. Kláře navíc při výjezdu za Boudou ukradnou auto, které si půjčila od Anny. Viktor (David Matásek) se definitivně odstěhuje od rodiny a Lubor (Milan Šteindler) mu nabídne svůj byt. Ale neřekne to Veronice. Kamil (Roman Zach) je nenapravitelný proutník, seznámil se v divadle s baletkou. Nabízí jí, že ji nafotí v ateliéru. Tedy až do chvíle, než zjistí, že je těhotná. Navíc se známým senátorem. Emílie (Zdena Hadrbolcová), matka Alice, hledá pro svou dceru vhodného přítele a zorganizuje večeři pro celou redakci. Kdo je podle maminky ten ideální muž?

  • S01E04 Stud

    Bývalý spolužák Viktora je obviněn, že znásilnil svoji ženu a čeká ho soud.Viktor zjistí, že vše se stalo jinak. Věří v jeho nevinu, kterou soud potvrdí. Ale situace je nakonec daleko složitější … Do Kláry (Pavla Ptáčková) se zakouká kolega z konkurenčních novin. Anna ji nabádá, aby jeho dvoření využila k získání informací o důležité kauze. Využije Klára svého půvabu, aby informace zjistila? Martina poprosí tátu Viktora, aby se přimluvil za ní u maminky a ona mohla jít na večírek. Co se stane na večírku, se dalo čekat … a Viktor má u své ženy pořádný malér. Zdeněk s Lindou jdou na večeři, ale zasekne se s nimi výtah. Co se v noci ve výtahu odehrálo, ví jen oni dva. Nebo snad už i redakce?

  • S01E05 Dopis

    Viktorovy rodinné trable pokračují, jeho manželka má přítele a žádá o rozvod. I v redakci je rušno. Klára žádá Viktora, aby jí dal první velký článek. Vyfotila dělníka, který spadl z lešení. Má podezření, že stavební firma zanedbává bezpečnost práce. Viktor váhá. Přesvědčí ho, aby jí článek dal? Mrázek se opět „předvede“– chce prodat Viktorovi pistoli! Starý recepční Mirek dostane dopis od své letní přítelkyně, ale bohužel ve francouzštině. Poprosí Zdeňka, aby mu ho přeložil. Ten ale z dopisu zjistí informace, které by nerad Mirkovi říkal. Luborovi přijede bývalá známá, dnes populární spisovatelka a má velmi delikátní přání … V tomto díle se jako zvláštní host představí reportér zpravodajství TV NOVA Kamil Houska.

  • S01E06 Tajný závod

    Emílie, matka Alice, se rozhodne, že sežene své dceři nápadníka, a tak podá inzerát do novin. Alici stále někdo volá o rande a ona má podezření, že si z ní někdo z redakce dělá legraci. Viktor má úplně jiné starosti, nastěhuje se k němu jeho dcera Martina. Ale ví o tom jeho manželka Pavla? Lubor se vydá po stopě o tajných motorkářských závodů, jenže motorky v podstatě nesnáší. Vezme si proto na pomoc stážistu Zdeňka, který se ukáže jako vášnivý motorkář. Jejich investigativní reportáž nakonec skončí jinak, než čekali. Ale asi největší překvapení zažijí Anna a Kamil ráno poté, co se vrátí z reportáže ve vinném sklípku. Jako zvláštní host se představí reportér TV NOVA Ivan Břešťák.

  • S01E07 Strach

    Kapitán Kratina pracuje na kauze korupce v řadách policie. Požádá Viktora o nafocení jedné události. Viktor mu rád pomůže. Situace se najednou zkomplikuje - Kratinu někdo postřelí, Viktor najde rozházený byt a nemůže se dovolat své dceři Martině … Co se děje? Sympatická redaktorka Klára si konečně vyrazí za zábavou, její dcera Eliška odjela na výlet. Zdeněk se rozhodne, že nabídne Lindě, aby s ním bydlela v rodinné vile. Co na to rodiče? Alice dostala od šéfredaktora Talicha jeden z nejtěžších úkolů, musí navrhnout, koho mají propustit. Navíc tato tajná informace se v redakci rychle provalí. Mireček? Veronika? Nebo někdo další? Jako zvláštní host se představí americká herečka May Pratt, kterou naši diváci dobře znají například ze seriálu Třetí hlídka.

  • S01E08 Právo na smrt

    Alice s Viktorem musí poprvé spojit síly nad velmi těžkým novinářským případem: euthanázie - ano či ne? Každý zastává jiný názor. Vypraví se společně za Prahu za svědkem takové události. A čeká je šokující odhalení! Eliška, dcera Kláry, je velmi živé dítě. Počmárá barvami celý záchod ve škole a Klára to musí jít vyřešit s panem učitelem. Ten protivný učitel, ale probudí její nečekané sympatie, proč jim však námluvy nevyjdou? Kamil má dost svého nedobrovolného nájemníka Zdeňka, nakonec se však sám začne Zdeňka přesvědčovat, aby se k němu nastěhoval dokonce i s Lindou. Jako zvláštní host se v dnešní části objeví redaktorka někdejšího pořadu Prásk Lenka Hornová.

  • S01E09 Svědomí

    Stážista Zdeněk (Michal Novotný) je okouzlen duchovním cvičením a snaží se každému v redakci vysvětlit, že mu také prospěje. Jeho nadšení, ale nikdo nesdílí. Navíc dostane na starost rozhovor s populární kapelou Tsunami. Má to ale jeden háček – skupina zásadně odmítá dávat rozhovory. Mezi Viktorem a Alicí to více než jiskří, vypraví se na velkou společenskou párty a potom … Veronika má obavy, že je těhotná. Je to pravda? Jak to říct Luborovi? Kamil s Klárou se stanou svědky výbuchu auta na plyn. Jeho majitel v plamenech prchá z trosek auta. Zatímco Klára se ho snaží uhasit, Kamil fotí. Fotky se vydaří, ale muž zemře. Přihlásí i přesto Kamil fotky do fotografické soutěže…? Zvláštním hostem tohoto dílu je populární zpěvák Martin Maxa.

  • S01E10 Prsten

    Redaktorka Anna (Dana Batulková) dostala další kauzu - po letech má dojít k odsouzení mladého muže, který přepadl mladou ženu u bankomatu. Jde natočit rozhovor s pachatelem, a zjišťuje, že se změnil, má pekařství, rodinu, ale vina z minulosti zůstává. Přepadená dívka má doživotní trauma. Lze odpustit? Mrázek se stane domácím prodejcem šperků a prodá v redakci řadu věcí Proč se ale Mrázek objevuje v redakci znovu a má provinilý výraz? Alice randí s Viktorem kde se dá a celá redakce tuší, že jejich šéfové jsou si více než blízcí, kdy to ale řeknou nahlas? Jako zvláštní host se v neobvyklé roli představí zpěvačka Iveta Bartošová.

  • S01E11 Mimo realitu

    Klára s Kamilem vyráží napsat reportáž o životě sqauterů, s kterými se podle radnice nelze dohodnout. Sqauteři jsou ale překvapivě sympatičtí mladí lidé, kteří by se rádi s radnicí domluvili. Kdo má pravdu? Je nutný policejní zásah? Láska mezi Viktorem a Alicí propukla na plno. Chtějí být alespoň chvilku sami, ale vše je proti nim – práce, čas a ani si nemůžou najít místo. Až nakonec v jednom hotelu o víkendu … Lubor se dal do pátrání po tajemných hlasech z minulosti. Uvěří starému pánovi, že se mu podařilo kontaktovat hlasy ze záhrobí. Veronika však zjistí, že jde o podfuk. Starý pán si všechno vymýšlí. Jak to Luborovi říct?

  • S01E12 Právo na práci

    Lubor s Mrázkem se vydají za kauzou mimo město. Mrázek řídí, v nepřehledné situaci dostane smyk, a sjede do řeky. Sám stihne vyskočit, ale Lubor ne. Jejich auto se pomalu potápí a nebýt pohotového rybáře, Lubor by se utopil. Veronika má podezření, že je těhotná. Radí se s Alicí a netrpělivě čeká na výsledky. Potvrdí testy její domněnku? Z Martiny se stává mladá ctižádostivá slečna, která si chce sama vydělávat, ale Viktor jí to zakáže. Co Martina vymyslí? Linda zkoumá podivné machinace podnikatele Václavíka a někdo jí začne vyhrožovat, nejdřív telefonem, pak fyzicky, až nakonec … Jako zvláštní host se představí kanoista Martin Doktor.

  • S01E13 Tam a zpět

    Viktor dostane od Talicha tip na rozhovor se slavnou herečkou. Viktor se jí ale překvapivě začne ptát na úplně jinou kauzu, též spojenou s jejím jménem – podivné financování hospicu z kradených peněz. Zdeněk s Kamilem málem přejedou psa. Protože nevědí komu patří, odvezou ho. Pak se ale z novin dozvědí, že psa hledá prezidentský pár. Jak ho mají vrátit? Veronice a Luborovi se stane smutná událost. Veronika potratí, a raději chce odložit připravovanou svatbu. Ale Lubor se ukáže jako skvělý partner.

Season 2

  • S02E01 Radioaktivní den

    Do redakce Denních listů zavítají tři prostitutky se stížností, že je někdo v noci přepadává. Což není to vtip, jak si všichni v redakci myslí. Prostitutky si stávkou v redakci prosadí svou, aby jim noviny pomohly. Kauzu dostane na starost Klára. Vydá se s Kamilem do baru, kde vše vždy začíná. Jejich pátrání se zamotává a navíc vše zkomplikuje Anna, která se za nimi vypraví… Zdeněk přijme s obavami dělat reportáž o bezpečnosti v atomové elektrárně. A to ještě netuší, co všechno se může při takové návštěvě stát. Alice dostala od šéfredaktora Pavla Talicha životní nabídku – má se stát stálým zpravodajem Denních listů v Bruselu. Váhá, taková nabídka se neopakuje, má jí přijmout nebo pokračovat ve slibně se rozvíjejícím vztahu s Viktorem? Ukáže se touha něco dokázat silnější než láska? Zvláštním hostem seriálu je zpěvák Julián Záhorovský.

  • S02E02 Výpověď

    Obvyklé hašteření mezi Veronikou a Luborem nabere nový rozměr. V hádce se vyhecují, že si vymění role. Lubor bude dělat celý den sekretářku místo Veroniky a ta se stane novinářkou. Zatímco Lubor od první chvíle věci spíš motá, Veronika se vydá s Annou do tajemných románských sklepení za velkou kauzou. Vše vypadá slibně. Nikdo ale netuší, že se ve spletitých sklepeních ztratí. Kamil a Klára náhodou potkají na nádraží malého kluka se záhadnou obálkou. Zjistí, že v obálce je podezřele moc peněz – jak to? A proč ten kluk zarytě mlčí? Také Zdeněk se dostane omylem do zvláštní situace, všichni si o něm myslí, že je gay. I jeho přítelkyně Linda. A nakonec i jeho matka. Proč? Za všechno může nevinný polibek s jeho bývalým spolužákem Petrem, otištěný jako hlavní kampaň za práva gayů. V druhém díle se můžete těšit i na dalšího zvláštního hosta seriálu superstar Šárku Vaňkovou.

  • S02E03 Boxerský zápas

    Zdeněk chce napsat výjimečný článek a na všech vyzvídá, jestli o něčem nevědí. Šéfredaktor Talich mu nabídne, aby udělal rozhovor se zasloužilým boxerem Sýrkem. Zdeněk nabídku nadšeně přijme, aniž tuší, že boxer Sýrka rozhovory nedává. Ledaže by s ním vydržel jedno kolo v ringu. Jak se Zdeněk rozhodne - půjde do ringu nebo se vzdá touhy napsat výjimečný článek? Luborovi s Veronikou se stane neuvěřitelná situace. Do bytu se jim nastěhuje stará paní, která tvrdí, že je Luborovou maminkou. Co s ní? Odkud přišla a s kým Lubora si spletla? To musí Lubor co nejdříve zjistit, aby Veronika hlídající babičku nepřišla o rozum. Kamil se vydá s Lindou na statek podivného společenství velmi podobného sektě. Nejdřív se chová ke společenství nedůvěřivě, až najednou potká svoji dávnou lásku. Rozhodne se zůstat přes noc na statku, což ho ale málem stojí život. Jako zvláštní host se představí zpěvačka Eva Pilarová.

  • S02E04 Spisovatel

    Veronika chce Luborovi dokázat, že by zvládla být novinářkou. Vydává se spolu s Annou do katakomb napsat článek o románských sklepech. Nadšení z velkého dobrodružství rychle opadne, když jejich skvělý průvodce zabloudí. Jak se dostanou ven? Lubor se zase rozhodl Veronice dokázat, že hravě zvládne zároveň svou práci i její práci sekretářky. Viktor dostane prestižní úkol. Má navštívit ojedinělou tiskovku významného spisovatele Želíze. Na tiskovce ho čeká milé překvapení. Okouzlí ho krásná mladá novinářka Kateřina Křesadlová. Ještě větší překvapení zažije, když zjistí, že se Kateřina stane jeho novou kolegyní a zároveň nadřízenou. Exotická kráska Dafné zanechá Kamilovi po společné noci zajímavý dárek – pavouka. Pavouk se zdá být mrtvý, a tak ho Kamil vyhodí. Ale opak je pravdou. Je živý, navíc jedovatý a nejvíc se mu líbí na břiše spící Lindy…

  • S02E05 Slavný spolužák

    Mrázek dá Anně a Kláře typ na velkou kauzu - nelegální psí zápasy. Novinářky se rozhodnout, že se na nelegální zápasy vypraví a zjistí, jak celá akce probíhá. Ale Mrázek se ukáže jako nespolehlivý zdroj a místo zápasů se ocitnou v temném sklepě. Kdo je zachrání? Viktor s Luborem potkají svého spolužáka Aleše Jarého - populárního televizního moderátora. Svěří se jim, že má problémy se svou TV show. Lubor a Viktor s ním stráví v baru bujarý večer ve společnosti krásných žen. Netuší, že velmi veselý večírek způsobí potíže nejen Jarému, ale i jim v redakci. Jaké? Zdeněk má dělat rozhovor s předsedou „Asociace lidí bez komplexu.“ Z předsedy se vyklube sympatická plnoštíhlá Marika, se kterou si padne Zdeněk do oka. Má se Linda bát, že se s ní Zdeněk chce rozejít? To vše se rozřeší dnešní večer. Jako zvláštní host se představí moderátor Michal Jančařík.

  • S02E06 Iberský válečník

    Kateřina přinese do redakce zajímavé materiály o podvodech na radnici. A chce utajit zdroj materiálů - svého milence a významného politika Macáka. Lubor ale zjistí, že dokumenty jsou falešné a požaduje, aby mu řekla, kdo za materiály stojí. To Kateřina odmítá … Mrázek imponuje krásné dívce Kristýně tím, že se vydává za novináře. Když ho přijde dívka navštívit do redakce, všichni ostatní si hrají na Mrázkovy kolegy. Situace se ale zkomplikuje. Mrázek zjistí, že její táta je právník, který ho v minulosti odsoudil. Jak jí to říct a neodmítnout večeři u jejích rodičů? Zdeněk náhodou urazí část vzácné sochy Iberského válečníka zapůjčeného ze Španělska. Bohužel tou částí je válečníkovo přirození. Zdeněk ve zmatku část sochy odnese pryč z muzea. Neví, co má dělat. V televizi je ministryní poničená socha označená za mezinárodní skandál. Jako zvláštní host se představí zpravodajové TV Nova Andrea Němcová a Jiří Pánek.

  • S02E07 Bývalý manžel

    Boxer Sýrek je nalezen mrtvý. I Zdeněk, který s ním vyboxoval svůj článek, ho velmi lituje. Ale situace je daleko složitější. Jak Kateřina zjistí jde o velké peníze a podvodné sázky. Podaří se jí přesvědčit, aby kamarád Sýrka boxer Cvrček vypovídal. Zároveň netuší, že se řítí do velkého nebezpečí … I na Kláru v redakci čeká nemilé překvapení. Nečekaně po letech se objeví její bývalý manžel Petr. Začne se najednou zajímat o Elišku. Chce, aby s ním obě odjely do Španělska, kde má novou práci. Pro Kláru je celá situace nepříjemná. Kdo jí pomůže těžkosti s manželem vyřešit? Zdeněk má úplně jiné problémy. Lindu přijde navštívit její pubertální synovec Ondřej (Jiří Mádl) a hned si ze Zdeňka udělá legraci kvůli váze. Zdeňkovi je synovec krajně nesympatický. Navíc má podezření, že ukradl Kláře redakční foťák. Jako zvláštní host představí Miss Lucie Váchová.

  • S02E08 Nebezpečné ulice

    Lubor s Veronikou jsou přepadeni na ulici přímo před redakcí Denních listů. Lubor se zachová jako hrdina a s výtržníky se popere. Druhý den se situace obrátí. Lubor se doví, že jeden z útočníků upadl do kómatu a hledá se pachatel. Mezi Lindou a Zdeňkem už to delší dobu neklape a nastane další problém. Linda se rozhodne pomoci svému kamarádovi Goranovi z bývalé Jugoslávie tím, že se za něho provdá. Jedině tak bude moci zůstat v Čechách. Zdeněk si celou situaci přebere po svém a žádnou pomoc ve svatbě nevidí. Mrázek se konečně odhodlá a požádá o stálé místo v redakci. Kateřina jeho nabídku zprvu odmítne, ale po krátce výměně názorů s Viktorem se rozhodne Mrázka přijmout. Viktor z toho není vůbec nadšený. Jako zvláštní host se tento večer představí televizní reportérka Michaela Urbanová.

  • S02E09 Hovězí spojka

    Šéfredaktor Pavel Talich má narozeniny a uspořádá velký raut. Druhý den je ale všem, kteří jedli na rautu maso nevolno. Kateřina s Viktorem se rozhodnou zkontrolovat cateringovou firmu a omylem jsou zavřeni v mrazáku. Uvězněni v chladu jim pomalu docházejí síly, až se najednou otevřou dveře a … celá situace se ukáže být daleko složitější. Krize ve vztahu Lindy a Zdeňka se prohlubuje. Nerozumí si, hádají se a oba trpí. V redakci si proslýchá, že je možnost letět na zahraniční stáž. I když to nikdo nahlas neřekne, všichni mají velký zájem a hlásí se do konkurzu. Dokonce i Mrázek jde k Talichovi předvést své schopnosti. Nakonec ale Pavel Talich vybere Lubora, který však jako jediný letět nechce. Kdo tedy nakonec odletí na prestižní zahraniční stáž? Jako zvláštní host se představí Jan Rosák.

  • S02E10 Tříděný odpad

    Klára se vydá prozkoumat, kde končí tříděný odpad z kontejnerů. K nemilému překvapení zjistí, že na obyčejné skládce. Z problému může být velká kauza, ale vedení novin vše zastaví kvůli vyšším zájmům. Klára se přesto rozhodne kauzu sledovat a zjistit, co se za tím vším skrývá. A nakonec se pokusí přesvědčit i vedení novin. Svoji první kauzu si na Viktorovi vyprosí i Mrázek. Má sledovat podivné machinace okolo sportovních klubů a i přes svou ztřeštěnost překvapivě uspěje. Anna má podivné svědění na intimních místech a není sama. Postupně většina redaktorů zjistí a přizná, že má podobné problémy jako ona. Zdeněk dělá žárlivé scény na dálku Lindě, která je na stáži v Americe, Veronika obviňuje Annu, že měla něco s Luborem a ona to má od něho! Co všechny v redakci tak trápí? Je to nebezpečná nemoc? Jako zvláštní host se představí Karel Šíp.

  • S02E11 Obtěžování

    V redakci Denních listů se stane ojedinělá událost - přichází nový člen Filip Čeněk. Mladý ambiciózní stážista Filip má hned plno nápadů na neotřelé články, a každému by jenom radil. Anny se dotkne, že ji poučuje u jejího vlastního článku. A když navíc jí Viktor doporučí, aby na kauze pracovali společně, odmítne. Není divu, že nikomu nepadne do oka. Situace se ale otočí, když se v redakci zjistí, že je Filip těžce nemocný. Lubor se vydá za kauzou obtěžování dívek ve škole, kterou mu zadá sama Kateřina. Neví co s tím, a tak přemluví naštvanou Annu, aby mu pomohla. Mrázek se dozvěděl překvapivou novinu - je adoptovaný! To mu nevadí, protože se zároveň doví, že jeho původní otec je asi velmi bohatý. Později se v dětském domově shodou okolností dozví, že jeho otec je sice podnikatel, ale ne zas tak bohatý. Co je pravda? Kdo je Mrázkův skutečný otec? Jako zvláštní host se představí hudebník Jan P. Muchow.

  • S02E12 Hladovkář

    Martina chce po tátovi, aby ji vzal s kamarádkou na praxi u novin. Viktor má ale plnou hlavu problémů a o něčem takovém nechce ani slyšet. Martině pomůže teprve Kateřina, která se musí dočasně nastěhovat do kanceláře k Viktorovi. Holky jsou přiděleny Kláře, která jim zadá nudnou práci v redakci. Zvědavé mladé stážistky se ale vydají sami na vlastní pěst do terénu a náhodou se objeví na policejním zásahu s překupníky drog, o kterém má Klára psát. Vlastně by se nic nestalo, kdyby Kratina nezjistil, že po jejich návštěvě zmizely sáčky s drogami. Což řekne nic netušícímu Viktorovi. Zdeněk píše o hladovkáři ve stanu, který tak protestuje, že ho vyhodili z práce. Zdeněk ale náhodou odhalí úplně jiné souvislosti jeho hladovky. Má je zveřejnit? Kamil slije různé patoky do lahve od portského vína, aby na fotce byla červená barva fotogenická. Po focení láhev vína však začne putovat shodou náhod po redakci až skončí u … Jako zvláštní host se představí televizní rosnička Radka Kocurová.

  • S02E13 Nevěra

    Viktor odletěl do Bruselu vyřešit si osobní vztahy a Kateřina zatím v redakci netrpělivě čeká, jak vše dopadlo. Filip se rozhodne, že prožije den na invalidním vozíku, aby se mohl vcítit do problémů vozíčkářů a napsat o nich článek. Jeho pokus přinese nečekané problémy. Zejména Luborovi, který chce udělat rozhovor s významným podnikatelem. Nikdo ale netuší, že jeho dcera je na vozíku. Kateřina s Talichem řeší, jak odměnit lidi v redakci. Zvolí formu malého dárku, ale v redakci se mezitím roznese, že dostanou velké peníze. Největší překvapení v redakci však zažije Veronika – potká svou dávnou studentskou lásku. Neodolá a prožije s ním vášnivý románek. A co víc, ke všemu se Luborovi sama přizná.

Season 3

  • S03E01 Kdo s koho

    Viktor se vrátí z Bruselu a čeká ho řada překvapení. Šušká se, že se tam chce odstěhovat nastálo. Lubor odbývá práci a redakci se moc neukazuje a raději popíjí v baru u Vincenta. Je stále nešťastný z Veroničiny nevěry. Neví, co má dělat. Po Příloze se také roznese zpráva, že se uvolnilo nové místo stálého redaktora. Stážisté Zdeněk s Filipem jsou jako na trní a se snaží najít dobrou kauzu, kterou by zaujali a získali nové místo. Zdeňkovi se to podaří až po dlouhém hledání. Dostane tip od Mrázka – ochranka mlátí nakupující v supermarketu. Netuší ale, že kauzu, kterou pracně sehnal, mu Filip ukradne a nabídne ji na poradě dřív než on. Takže ji nakonec musí dělat společně a Zdeněk se shodou náhod sám stane obětí ochranky.

  • S03E02 Lázně

    Lubor se definitivně odstěhoval od Veroniky k Viktorovi, kde jednoho rána společně odhalí, že Martina má problémy s francouzštinou. Lubor se jí rozhodne pomoct, ale jeho metody jsou dost neotřelé, náročné … a nefungují. Lubor se nakonec rozhodne pod nátlakem Martiny, že jí práci napíše sám. Veronika je nešťastná a neví, jak se má v práci chovat. Kateřina a Viktor si vůbec nejsou lhostejní a jejich hry se svačinami pomalu přerůstají v cosi víc … Anna se na rutinní policejní akci navracení ukradených věcí seznámí s paní, kterou vykradou a přitom si byt otevřou klíči. Anna přesvědčí Viktora, že to může být zajímavý článek a pustí se do pátrání. Stopy ji navedou až do lázeňského hotelu. Pomocí skryté kamery zjistí, kdo je asi zloděj. Zavolá Kratinu, ale nakonec se ukáže, že věci se mají trochu jinak.

  • S03E03 Myš

    Linda se rozhodne, že napíše článek o zdravé výživě, a zkouší všechny možné biopotraviny. Zdeněk se jí snaží oponovat, že nejlepší zelenina je párek s hořčicí. Netuší, že mu Mrázek přinese sklenici utopenců, kde je naložená i myš. Jak se tam dostala? Zdeněk se rozhodne celou věc vyšetřit a napsat článek o kvalitě mastných výrobků. Obviní výrobce utopenců pana Orla, že dělá nekvalitní výrobky. Ale pan Orel je špička v oboru. Může za myš v sklenici opravdu jeho firma? Anna dostane za úkol napsat článek, jak se změnil život ženy, která před rokem vyhrála milióny. Infantilní milionářka se před novináři předvádí, a když ji Kamil začne fotit, oblíbí si ho natolik, že ho pozve na dalekou cestu na Nový Zéland. Když to Kamil řekne v redakci, nejvíce proti je Klára, která pomalu věřila, že se může Kamil změnit. Viktor s Kateřinou píší zprávu o chodu novin a společná blízkost jim evidentně svědčí… Horší je, že zpráva, kterou napsali pro šéfredaktora Talicha se záhadně ztratila… zkrátka s příchodem nového redaktora Filipa se dějí v redakci záhadné věci.

  • S03E04 Utajený koncert

    Kamil s Annou chtějí nafotit tajný koncert skinheadské kapely. Čekají před hospodou v autě na vhodný okamžik. Zatímco Mrázek, který má dokonalé vizuální mimikry, se dostal dovnitř. Když se Kamil konečně dostane k focení, jsou prozrazeni. A musí co nejdříve zmizet. Skinheadi se ale bojí, aby Kamil fotky neuveřejnil a jdou po něm až do redakce. Vydírají ho a mylně si myslí, že Eliška je jeho dcera … Podaří se Kamilovi všechno vyřešit a vysvětlit? Viktorovi je divné, že v jím editovaných článcích, jsou hrubé chyby, které ohrožují celé noviny. Jak se to mohlo stát, když do systému má vstup jenom on? Zdeněk se stal samozvaným opravářem rozbitého topení. Neúspěšným. Podaří se mu vytopit Kamilův pokoj a dokonce i souseda pod nimi. Kdo to je? Jako zvláštní host se představí herec a moderátor Patrik Hezucký.

  • S03E05 Posilovna

    Viktor se bláznivě zamiluje do Kateřiny a vymýšlí co nejoriginálnější rande. S Martininou pomocí se rozhodne Kateřině poslat tajně vstupenku do kina, aby netušila s kým se tam potká. Kateřina je pozváním překvapena a přemýšlí, kdo ji z redakce mohl na rande pozvat. Se svou novou spikleneckou kamarádkou Veronikou vylučovací metodou dojdou k Pavlovi Talichovi. Jak bláznivé rande nakonec dopadne? Lubor se po Viktorově domluvě rozhodne dělat něco jiného než jen pít po nocích. Začne chodit do posilovny. Zprvu nemůže po posilování ani zvednout telefon, jak se mu klepe ruka. Ale v posilovně se mu zalíbí i díky sympatické slečně, kterou tam potká a které není lhostejný. Filip se rozhodne, že odhalí partičku frajírků, kteří jen tak pro radost střílejí do bezdomovců. Chce se mezi ně dostat, ale chová se jako slon v porcelánu. Dostane pořádnou nakládačku a skončí v nemocnici. Po dlouhém přemlouvání po něm kauzu přebere Zdeněk a Lindou.

  • S03E06 Technopárty

    V Příloze Denních listů se připravuje velké téma - nelegálně organizovaná technoparty. Viktor musí přesvědčit Kateřinu, jako svou nadřízenou, aby mu téma na celou Přílohu povolila. Kateřina se bojí, protože si ještě stále pamatuje Viktorovy hrubé chyby ve vydání a ví, že další neopatrnost by mohla zlomit vaz celé redakci Přílohy. Viktor je z příprav také nervózní. Chce, aby se vše povedlo. Ale Lubor, na kterého Viktor nejvíc vsází, nemá vůbec ponětí, co napíše. Shodou okolností Zdeněk a Filip narazí přes Mrázka na organizátora celé akce, který jim poskytne rozhovor. Navíc jim prozradí, kde se bude technoparty konat! Mají senzaci.

  • S03E07 Léčka

    Celá redakce Přílohy po nezdařené akci s Technoparty zažívá krizi. Nejenom, že šéfredaktor Talich dal k dispozici svoje místo majiteli, ale i Viktor je sesazen a nahrazen Filipem. Jediný, kdo se ozve proti Filipovi, je Zdeněk a dostane od nového šéfa kauzu nudné nedořešené bouračky. Viktorovi připadá zvláštní, jak to, že se stalo v redakci v poslední době v Příloze tolik chyb, a začne zkoumat všechny události. Podaří se Viktorovi odhalit pravého viníka všech problémů v Příloze? Lubor se bláznivě zamiluje do Gábiny a ona ho přesvědčí, že by si měl nechat udělat piersing. Lubor váhá, ale nakonec si ho nechá udělat do jazyka. Kamil a Klára konečně prožijí milostný románek při pozorování vzácného vodního ptáka u rybníka.. Jako zvláštní host se představí moderátorka Občanského juda Pavlína Daňková.

  • S03E08 Květinový vrah

    Zdeněk a Linda se rozhodnou netradičním způsobem zmapovat, jak si lidé hledají své partnery přes seznamovací agenturu. Každý natočí svou kazetu a čekají na odpovědi. Sejde se jich celá řada. Jak do Lindy, tak Zdeňka se zakoukají lidé, kteří by skutečně rádi někoho potkali a Linda se Zdeňkem si uvědomí, že by jim svým experimentem mohli velmi ublížit, a tak se rozhodnou celou situaci šikovně vyřešit. Lubor se stále pokouší držet životní tempo se svou mladou a energickou slečnou Gábinou. Při výletě na horských kolech, kdy mu Gábina doslova ujede s mladými sportovci, zjistí, že je to nad jeho síly. Zůstane opuštěný u horské restaurace, pouze s kolem. A nezbude mu než zavolat Anně, aby ho odvezla autem domů. Emílie se seznámí s vášnivým zahradníkem. Talich ho podezírá, že je to květinový vrah, o kterém média už několik týdnů píší.

  • S03E09 Tajemný rytíř

    Lubor se po nezdařeném cyklistickém výletu s Gábinou rozhodne, že s ní ukončí vztah. A na rytířský turnaj pozve Annu, která ho na výletu zachránila. Na turnaji dojde k překvapivému incidentu, když člen skupiny, kterou Lubor nejvíc vychvaluje, ho při exhibici s diváky napadne tyčí. Lubor je odhodlán napsat vše podle pravdy, ale šéf skupiny se brání, že celá situace je bouda, kterou na ně někdo připravil. To se pokusí Lubor s Annou vypátrat. Kateřina zjistí, že je v jiném stavu a je situací zaskočena. Neví, jestli to má říct Viktorovi, neví, jestli je na dítě vůbec připravená. Kamila navštíví v redakci mladá slečna a Klára se domnívá, že je to jeho nějaká další slečinka a začne žárlit. O to větší překvapení zažije, když ji Kamil přivede k ní domů. Je to jeho sestra. Mrázek si vymyslí historku, že mu je špatně, aby mohl zůstat u Viktora doma. Ale Viktor má dost jeho pohádek a odveze ho do nemocnice, kde se Mrázek nejdříve zabydlí, ale pak pojme nové tušení, že nemocnice je nebezpečná. Uvěří mu někdo?

  • S03E10 Kaskadér

    Emílie je vášnivá čtenářka detektivek. A když se večer dívají s Kateřinou na Televizní zprávy, pojme podezření, že oznámená smrt slavného kaskadéra je pouze fingovaná. Jak by se mohl kaskadér nabourat na rovné silnici? Kateřina a později i Talich Emílii podezřívají, že si všechno vymyslela. Nicméně Emílie si jde za svým jako buldok a přemluví Talicha, aby s ní šel na pohřeb. Dojde i k prvnímu úspěchu v pátrání, policie zjistí, že rakev je skutečně prázdná! Je tedy kaskadér živý? Podaří se ho Emílii najít? Kateřina zažívá velkou životní krizi, neví, co má dělat – čeká dítě a rozhoduje se, jestli si ho nechat, nebo jít na interrupci. Malá Eliška má narozeniny a těší se, že přijede její tatínek ze Španělska. Ten se ale na poslední chvíli omluví. Eliška mámě nevěří, že je to pravda. Pak uteče Kamilovi, protože chce jet za tatínkem. Nakonec se Kamil zachová jako muž, nechá Elišce poslat velký překvapivý dárek, který řekne, že je od tatínka.

  • S03E11 Soutěž krásy

    Zdeněk se rozhodne napsat článek o volbě Miss. Láme si hlavu, jak by nenápadně na soutěž pronikl. Rozhodne se přemluvit Lindu, aby se soutěže zúčastnila. Linda je zprvu proti, ale nakonec prožívá soutěž jako všechny ostatní dívky. Při soutěži zjistí, že jedna dívka trpí anorexií. Zachrání ji? Lubor se bláznivě zamiluje do Anny a překvapivě večer zklame jako chlap. Má z toho trauma. Viktor mu dá přátelskou radu, ať zkusí viagru. Anně zase, aniž vědí s kým chodí, kamarádky doporučují speciální kapky. Lubor bohužel použije vše najednou … Kateřina si vezme dovolenou a nikomu nic neřekne. Rozhodne se tak vyřešit problém, který už delší dobu tají před okolím – potrat. Veronice se s pomocí Emílie podaří vypátrat, co se za tajnou dovolenou ukrývá a řeknou to Viktorovi. Jako zvláštní host se představí Monika Absolonová.

  • S03E12 Pytel plný peněz

    Lubor s Annou jsou do sebe zamilovaní, ale bojí se to říct ostatním. Vymýšlejí různé finty, jak svůj románek ututlat, hlavně před Veronikou. Anna přesto zjistí, že Veronika už dávno ví, že spolu chodí. Viděla je na záznamu z průmyslové kamery. Má se Anna s Luborem rozejít kvůli kamarádce? Mrázek položí svou milovanou igelitovou tašku vedle úplně stejné ale plné peněz, která patří lupičům. Mrázek si samozřejmě omylem odnese tu pln ou peněz … V redakci konečně může všem redaktorům vrátit dluhy. Všichni jsou zaskočeni, kde tak rychle přišel k penězům. Situace se ale začne komplikovat. Kamila zavřou, protože zaplatí falešnou bankovkou a lupiči objeví stopu, kde se nachází Mrázek. Najdou ho? Viktor požádá Kateřinu o ruku a je zaskočen, že Kateřina váhá a vlastně mu hned neodpoví.

  • S03E13 Svatba

    Kateřina s Viktorem chystají svatbu. Zdeněk s Lindou a Kamilem jsou vystěhováni z bytu, protože je součástí zabaveného majetku jejich pronajímatele. Rozhodnou se na něho došlápnout. Zjistí, že se stal obětí podvodníků se směnkami, kteří se mu takto snaží zabavit veškerý majetek. Rozhodnou se mu pomoci a zachránit tak i svůj pronájem. Veronika má úplně jiný problém. Přijede ji navštívit maminka ze Slovenska, která neví, že s Luborem nejsou spolu. A tak Veronika uprosí Lubora, aby s ní před maminkou zahrál spokojené manželství. Anna podlehne výčitkám svědomí a chce, aby ji Lubor nechal a vrátil se Veronice. Ten se ale rozhodne jinak.