Home / Series / Cukrárna / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Prázdný byt

    • November 8, 2010
    • Česká televize

    Josef, zeťák hlavní hrdinky Bláži Kohoutové dostane zajímavou pracovní nabídku, na kterou s radostí kývne, ovšem má to háček. Musí se společně se ženou a synem odstěhovat do Kalifornie a pro Blážu to neznamená nic jiného než prázdný byt. To Radka Sladká se musí vypořádat s řízením své malé cukrárny, nespolehlivou zaměstnankyní, nespolehlivým dodavatelem, nepříjemnými hosty, ale hlavně se svými ratolestmi.

  • S01E02 Sladké neštěstí

    Bláže Kohoutové se nelíbí Danin nový nápadník a věří, že Danu pouze využívá. Iva tráví volné chvíle ve společnosti romantického básníka Hynka, ovšem jen do chvíle než se setká s jeho bývalou ženou. Navíc si na Ivu zasedla profesorka dějepisu Břízová a hrozí ji vyloučením ze školy. Radčini synové Osmička a Devítka jsou vyloučeni ze školního fotbalového týmu za špatné známky a nevrátí se, dokud si prospěch nezlepší. Bláža Kohoutová neví co se svým volným časem, a tak se usilovně snaží dostat do Cukrárny coby pekařka.

  • S01E03 Dopis

    Na Radku je toho poslední dobou příliš, nejen, že provoz Cukrárny zvládá jen tak tak, ale navíc dvojčata Osmička a Devítka ji přidělávají starosti svým stáe zhoršujícím se prospěchem. A Aby toho nebylo málo, obdrží Radka dopis s výzvou k zaplacení padesáti tisícového dluhu. Hynek se stále snaží prorazit jako spisovatel, ovšem marně. Profesorka Břízová přiznává, že vyloučení ze školy Ivy Sladké byla přehnaná reakce a je nucena se Ivě omluvit před ředitelem gymnázia.

  • S01E04 Třináctá komnata

    Bláža Kohoutová objeví v cukrárně třináctou komnatu, ze které by do budoucna chtěla udělat denní bar. Bláža navíc vidí, že jedna z jejích nejlepších kamarádek, Dana, žije jenom vařením pro Alana a nabízí ji práci pekařky v cukrárně. Dana nadšeně souhlasí, ovšem Alan nechce o jejím nástupu do zaměstnání ani slyšet. Poté, co se Iva nevrátila večer domu a přespala u Hynka, se ji Radka vydává hledat, při hledání však objevuje nevalnou Hynkovu pověst.

  • S01E05 Zpátky do 21. století

    Rodiče Ivy se ji stále snaží přemluvit, aby se vrátila domů. Ta by se vrátila, ovšem má jednu podmínku: máma se musí Hynkovi omluvit, což však Radka naprosto odmítá. František má práce až nad hlavu, a navíc do muzea, kde pracuje se chystá inspekce ministerstva kultury. Dana se stále snaží udržet Alana doma svým výborným kulinářským umem. Olga je chycena při krádeži cukrovinek v jedné pražské galerii. Hynek našel Ivě práci.

  • S01E06 Šťastné a veselé

    Iva byla nucela vzít za vděk práci, kterou ji sehnal Hynek. Daně od rána není dobře, ovšem nepřikládá tomu váhu. Při pravidelné návštěvě hřbitova se ji však natolik přitíží, že je převezena do nemocnice. V nemocnici si uvědomí, že už není nejmladší a je rozhodnuta požádat Alana o ruku, což se nelíbí především Bláže. Rodina Sladkých do poslední chvíle netuší zda s nimi Iva Vánoce stráví nebo ne. Poté, co František dostal výpověď pro nadbytečnost pomáhá v Cukrárně a píše román.

  • S01E07 Vdovičkář

    Dana žije svatebními přípravami, ovšem netuší, že její nejlepší přítelkyně nechtějí, aby ke svatbě vůbec došlo. K dispozici mají fotografie ze sledování Alana, na kterých je zachycen s několika ženami, ovšem nechtějí Daně ublížit. Iva vidí jako jediné východisko, přerušení studia. Navíc se Radka dozvídá o její brigádě. Osmička a Devítka překvapují třídní učitelku svými matematickými schopnostmi, což se donese až k ředitelce školy. Olgu navštíví dva galeristé, kteří mají zájem o obrazy jejího zesnulého muže.

  • S01E08 Rakvička

    Radka se stále snaží navázat kontakt s Ivou, ovšem marně. Olga s Blážou mají další plán, jak překazit svatbu jejich kamarádky Dany a vdovíčkáře Alana. Soužití Ivy a Hynkovy matky je stále těší a těší. Červená se snaží Křemenovi najít ženu do domácnosti, ten však o ženskou v hájovně nestojí, ovšem jen do doby než potká paní Milou. Ředitelka školy se rozhodla přihlásit Osmičku a Devítku na matematickou olympiádu. Dnes jsou v galerii představeny obrazy Olgy zesnulého manžela.

  • S01E09 Balvan

    Na návštěvu přijíždí děda Křemen. Nesmí se však dozvědět o Ivině útěku z domova a tak všichni včetně personálu v Cukrárně předstírají, že Iva odjela na hory. Vše klape podle plánu, ovšem jen do doby než se děda Křemen seznámí s Hynkovým kamarádem Alešem. Radka má nejen starosti s Ivou, ale nyní také se svým manželem Františkem, který může oči nechat na krásné milovnici zmrzliny. Olga má radost, že o obrazy jejího zesnulého manžela je velký zájem.

  • S01E10 Paní Vanilková

    Na návštěvu přijíždí děda Křemen. Nečekaně však zjišťuje, že mu vlastní rodina celou dobu lhala o Ivě, která utekla z domu a nikdo vlastně neví, kde se nachází. Rozhodne se tedy začít pátrat. Františka už nebaví práce zmrzlináře a vydá se do muzea, aby zjistil zda by se pro něj nenašlo jiné místo. K překvapení zde však potkává paní Vanilkovou, která mezitím obsadila jeho pozici. Iva s Hynkem pobývají, kde se dají, navíc když jim jejich současný přístřešek vyhoří nezbývá jim nic jiného než pobývat na nádraží mezi bezdomovci, což je zejména pro Ivu neúnosné.

  • S01E11 Dort

    Všechno by mohlo být jako dřív. Iva s Hynkem jsou zpátky doma, František ve své milované práci, Radka se svými věrnými pomocnicemi zvládá práci i děti. Je tu ale časovaná nálož, tajemství mezi Křemenem a jeho zetěm. František má pořádně nahnáno, neví, kdy se jeho žena Radka dozví o píseckém incidentu. Byla by to největší manželská katastrofa, jenže svodům smyslné krásky nedokážou muži odolávat. Zamilovat se je přece tak snadné. Trafikantka Plecitá je stále ve střehu a zdá se, že také odhalila jedno tajemství. Zamíří s ním rovnou na policii. A v cukrárně se Hynek postará o obrovské překvapení. Každý musí konečně uznat, že je to „opravdový básník“. Snad se štěstí umoudřilo a mohlo by zůstat v milé společnosti.

  • S01E12 Specialita podniku

    Radka by mohla být šťastná a spokojená. Z Hynka se vyklubal skvělý kuchař a jeho cukrářské dovednosti jsou pro její podnik požehnáním. Iva může být také v pohodě, protože rodiče jsou jejím šikovným básníkem nadšeni. Olga je opojena úspěchem manželových obrazů a s radostí zaskakuje v cukrárně za Danu. Ta se brzy vrátí z lázní a připraví svým kamarádkám velké překvapení. Hynek nabídne Radce novou dobrotu a Bláža ji pohotově vyhlásí jako specialitu podniku. Problémy se dají předpokládat u Františka, který se nedokáže bránit intrikám svůdné paní Sýkorové. Bude stát před těžkou volbou. Už, už se zdá, že všechno dobře dopadne, ale to by nesměl být děda Křemen takový balvan, nebo v tomto případě spíše slon v porcelánu.

  • S01E13 Firemní foto

    Zemětřesení by snad nenatropilo větší škodu než poslední události u Sladkých. Všude je plno střepin a ty se snadno slepit nedají. Radka nemůže Františkovi odpustit, je skálopevně přesvědčena o nutnosti rozvodu a pronájmu cukrárny. Specialita podniku a hyperaktivní Olga přivedou za Hynkem osobu, která beze zbytku zúročí všechny přednosti nadějného básníka pánví. Ten sympatický muž ale nabízí mnohem víc. Hlavně zoufalé Radce, která teď potřebuje pofoukat své bolístky. František je bezradný a také bezmocný. Nemá na vybranou, nezbývá než čekat na Radčino rozhodnutí. Osud cukrářské partičky i celé rodiny je v jejích rukou. Příprava večírku na rozloučenou je v plném proudu. Spějeme do finále, protože příběhy seriálových postav tímto dílem končí.