All Seasons

Season 1

  • S01E01 Επεισόδιο 1

    • January 6, 2010
    • ANT1

    Η Κατερίνα Λαδά, κόρη του μεγαλοεφοπλιστή Βύρωνα Λαδά, ανακοινώνει στον πατέρα της ότι θα παντρευτεί τον Άγγελο Κομνηνό, το γιο του ανταγωνιστή του. Ο πατέρας της την απειλεί με αποκλήρωση! Η Κατερίνα δεν τον ακούει και πηγαίνει με καΐκι στο γάμο. Μια στραβοτιμονιά του καϊκιέρη, όμως, τη ρίχνει στη θάλασσα. Το κύμα την ξεβράζει σ’ ένα πανέμορφο νησί του Ιονίου, στις Υάδες, και στα χέρια του γλυκού μελισσοκόμου, Πέτρου Βαλλιάνου.

  • S01E02 Επεισόδιο 2

    • ANT1

  • S01E03 Επεισόδιο 3

    Η Κατερίνα συνέρχεται, αλλά παρουσιάζει προσωρινή αμνησία. Δεν ξέρει ποια είναι, ούτε πού βρίσκεται. Όταν βλέπει τον Πέτρο, του μιλά με καλοσύνη. Λίγες ώρες μετά όμως, βρίσκει τη μνήμη της και τον παλιό εαυτό της. Φωνάζει, βρίζει, απαιτεί και κάνει έξαλλο τον Πέτρο. Θυμάται τι της έχει συμβεί και το μόνο που θέλει είναι να επικοινωνήσει με τους δικούς της. Δεν μπορεί όμως να βρει κανέναν κι έτσι πέφτει στην ανάγκη του Πέτρου προκειμένου να φύγει από το νησί.

  • S01E04 Επεισόδιο 4

    Ο Πέτρος αγοράζει ρούχα στην Κατερίνα και της δίνει λεφτά, για να γυρίσει στην Αθήνα. Φτάνοντας όμως εκεί, μια σειρά από δυσάρεστες εκπλήξεις την περιμένουν: Ο αγαπημένος της Άγγελος από το φόβο του δεν έχει ειδοποιήσει καν τον πατέρα της για το ατύχημα! Ο πατέρας της πάλ της έχει πάρει όλα τα λεφτά από τους λογαριασμούς! Ο μπάτλερ της δείχνει το άλλο του πρόσωπο και τη διώχνει από την έπαυλη… κι η γυναίκα του πατέρα της έχει ήδη πάρει τη θέση της στο περιοδικό! Έτσι, η Κατερίνα αποφασίζει να γυρίσει στην Ονειροπαγίδα, για να χάσουν τα ίχνη της και να την αναζητήσουν…

  • S01E05 Επεισόδιο 5

  • S01E06 Επεισόδιο 6

    Τα παιδιά έχουν θυμώσει με την Κατερίνα που τα βάζει να κάνουν συνέχεια δουλειές και αποφασίζουν να της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η Μύριαν ζητά από τον Άγγελο να βρει την Κατερίνα κι εκείνος αποφασίζει να πάει στις Υάδες. Στο μεταξύ η Κατερίνα βρίσκει στο κρεβάτι της έναν σκαντζόχοιρο και στο μπουκάλι της ένα σκουλήκι και τρομαγμένη, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

  • S01E07 Επεισόδιο 7

    Η Κατερίνα τα βρίσκει σκούρα με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά θέλει να αποδείξει στον Πέτρο ότι είναι ικανή για τα πάντα. Τα παιδιά όμως, της φέρονται με απίστευτη αγένεια κι εκείνη συνειδητοποιεί πόσο σκληρή υπήρξε τόσα χρόνια με το υπηρετικό της προσωπικό. Παράλληλα, ο Άγγελος φτάνει στην Ονειροπαγίδα, αλλά εξαιτίας μια παρεξήγησης δεν καταφέρνει να μάθει για την Κατερίνα.

  • S01E08 Επεισόδιο 8

    Η Κατερίνα αγοράζει το περιοδικό της και διαπιστώνει ότι πλέον το υπογράφει η γυναίκα του πατέρα της. Συνειδητοποιεί με πικρία ότι η εξαφάνισή της δεν προκάλεσε ανησυχία σε κανέναν, αφού αποδεικνύεται ότι όλοι τελικά ήθελαν να εξαφανιστεί! Η Κατερίνα πίνει και κατεβαίνει στον «όρμο του φεγγαριού», όπου τη βρίσκει μισολιπόθυμη ο Πέτρος…

  • S01E09 Επεισόδιο 9

    Η Κατερίνα, μεθυσμένη, μιλάει στον Πέτρο για τον πατέρα της, αλλά εκείνος παρεξηγεί και νομίζει ότι του μιλάει για τον Άγγελο. Ο Πέτρος νομίζει ότι η Κατερίνα μένει στην Ονειροπαγιδα για να τιμωρήσει τον Άγγελο. Έτσι, όταν η Κατερίνα του εκφράζει τα αισθήματά της, ο Πέτρος της λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για εκείνη…

  • S01E10 Επεισόδιο 10

    Η Άννα αποφασίζει να διεκδικήσει τον Πέτρο και ανεβαίνει στην Ονειροπαγίδα. Ο Πέτρος έχει ήδη πει στη Κατερίνα ότι δεν ενδιαφέρεται για εκείνη, επειδή ζηλεύει τη σχέση της με τον Αγγελο. Η τρυφερή στάση του Πέτρου απέναντι στην Άννα κάνει έξαλλη την Κατερίνα, που αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα και στον Άγγελο.

  • S01E11 Επεισόδιο 11

    Η Κατερίνα, απογοητευμένη από τη στάση του Πέτρου, αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Φεύγει μάλιστα χωρίς να τον αποχαιρετήσει. Όταν ο Πέτρος γυρίζει σπίτι και δεν τη βρίσκει, τα χάνει. Η Κατερίνα στην Αθήνα συνειδητοποιεί ότι ο κάποτε πολύτιμος κόσμος της δεν της λέει τίποτα πια, αφού η καρδιά της έχει μείνει στην Ονειροπαγίδα…

  • S01E12 Επεισόδιο 12

    Σ’ ένα απομακρυσμένο νησί, κρυμμένη μέσα στα δέντρα, βρίσκεται η Ονειροπαγίδα. Ο ιδανικός προορισμός για να βγουν αληθινά τα όνειρά σου… Αυτός ο πέτρινος ξενώνας υποδέχεται την Κατερίνα όταν εκείνη ναυαγεί. Μαζί της ναυαγεί κι η ζωή που ήξερε μέχρι σήμερα. Ο μπαμπάς της μέχρι χτες της πρόσφερε τα πάντα, εκτός από αυτά που είχε πραγματικά ανάγκη. Τώρα, από τη μια στιγμή στην άλλη, βρίσκεται μόνη και ξεκρέμαστη, χωρίς τα λεφτά του μπαμπά της. Ο Πέτρος της προσφέρει μια θέση στον ξενώνα του και στον κόσμο του. Σ’ αυτόν το μαγικό κόσμο τα πάντα μπορούν να συμβούν, αρκεί να τα ονειρευθείς. Και ο εφιάλτης της Κατερίνας θα γίνει σιγά – σιγά ένα απίστευτο, υπέροχο όνειρο…

  • S01E13 Επεισόδιο 13

    Ο Μίλτος φιλάει την Άννα, προκειμένου να την προστατέψει και να μη δει τον Πέτρο με την Κατερίνα που φιλιούνται. Η Άννα θυμώνει με την κίνηση του Μίλτου και του μιλά απότομα. Ο Πέτρος δεν καταφέρνει να μιλήσει με την Άννα και ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά. Εκείνος όμως, αργεί να της τηλεφωνήσει και η Άννα πηγαίνει στον Μίλτο να του ζητήσει συγγνώμη για την απότομη συμπεριφορά της. Στον Μίλτο όμως πηγαίνουν και ο Πέτρος με την Κατερίνα. Ο Πέτρος συναντά εκεί την Άννα και η Κατερίνα τον Ξενοφώντα. Την ίδια ώρα, ο Βύρωνας συναντά τον Φίλιππο και μαθαίνει ότι ο γάμος του Άγγελου και της κόρης του δεν έγινε ποτέ.

  • S01E14 Επεισόδιο 14

  • S01E15 Επεισόδιο 15

  • S01E16 Επεισόδιο 16

  • S01E17 Επεισόδιο 17

    Ο Άγγελος κι η Μύριαν ανεβαίνουν στην Ονειροπαγίδα για να μείνουν λίγο μόνοι. Η Κατερίνα μετά το πρώτο σοκ που παθαίνει όταν τους βλέπει κι ανακαλύπτει τη σχέση τους, μεταμορφώνεται ώστε να τους παρακολουθεί ανενόχλητη. Έτσι μαθαίνει για το σχέδιο τους -μάλιστα μαγνητοφωνεί τη Μύριαν την ώρα που το λέει- ενώ με τη βοήθεια της μικρής Έλενας έχει στα χέρια της φωτογραφίες τους. Στη Σκάλα η Παγώνα τηλεφωνεί στο Πέτρο ότι η Άννα έκανε απόπειρα ενώ στο Λονδίνο ο Λαδάς συναντά την Ισιδώρα, τη μητέρα του Άγγελου και μαθαίνει ότι γάμος μεταξύ του Άγγελου και της Κατερίνας δεν έγινε ποτέ.

  • S01E18 Επεισόδιο 18

    Οι νησιώτες, έχοντας μάθει ότι η Κατερίνα είναι η κόρη του Λαδά, έχουν ανέβει στην Ονειροπαγίδα για να την καλωσορίσουν. Η Μύριαν που τους βλέπει, νομίζει ότι έμαθαν γι’ αυτή κι έτσι παίρνει τον Άγγελο και φεύγουν άρον - άρον. Η Κατερίνα εξηγεί στον Πέτρο για τον Άγγελο και τη Μύριαν. Η Ισιδώρα πληροφορεί τον Βύρωνα ότι η Μύριαν είχε σχέση με τον γιο της. Ο Βύρωνας αποφασίζει να ψάξει για την Κατερίνα. Η Κατερίνα με τον Πέτρο φεύγουν πηγαίνουν στην Αθήνα, για να συναντήσουν τον Βύρωνα και να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

  • S01E19 Επεισόδιο 19

    • June 2, 2010

    Ο Βύρωνας Λαδάς πηγαίνει στην Ονειροπαγίδα να βρει την κόρη του και μαθαίνει από τη Μαρούλα ότι εκείνη πήγε στην Αθήνα να τον βρει. Στο μεταξύ ο Πέτρος νιώθει άβολα στην έπαυλη Λαδά. Αισθάνεται ότι η Κατερίνα του ζήτησε να πάει μαζί της προκειμένου να του δείξει τον πλούτο και τη δύναμη της. Έτσι, όταν η Κατερίνα τον παίρνει μαζί της στο περιοδικό και κλείνεται στην αίθουσα συσκέψεων, εκείνος θυμώνει, καβγαδίζει έντονα μαζί της και φεύγει. Όταν αργότερα αποφασίζει να της ζητήσει συγνώμη για τη στάση του, είναι ήδη αργά…

Season 2

  • S02E01 Επεισόδιο 1

    • October 6, 2010

    Η Κατερίνα και ο Πέτρος βρίσκονται αιχμάλωτοι απαγωγέων, οι οποίοι ζητούν λύτρα από τον Βύρωνα Λαδά προκειμένου να του δώσουν πίσω την κόρη του. Ο Πέτρος καταφέρνει να απελευθερωθεί και στη συνέχεια προσπαθεί να ελευθερώσει και την Κατερίνα, για να το σκάσουν.

  • S02E02 Επεισόδιο 2

    Η Κατερίνα κι ο Πέτρος απελευθερώνονται και γυρνούν στην έπαυλη. Ο πατέρας της Κατερίνας όμως, δείχνει έντονα την αντιπάθειά του για τον Πέτρο, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να φύγει για την Ονειροπαγίδα παίρνοντας μαζί του την Κατερίνα. Στο νησί η Άννα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος…

  • S02E03 Επεισόδιο 3

    Η Άννα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον Πέτρο κι όχι από τον Μίλτο, όπως αρχικά πίστευε, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα του το πει. Η Κατερίνα μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Άννας και φεύγει από την Ονειροπαγίδα, για να αφήσει τον Πέτρο ελεύθερο να πάρει τις αποφάσεις του.

  • S02E04 Επεισόδιο 4

    Η Κατερίνα συναντά στην Αθήνα τον Μίλτο, ο οποίος μαθαίνει ότι η Άννα είναι έγκυος από τον Πέτρο. Ο Πέτρος λέει στην Άννα ότι θα είναι κοντά της, ενώ ο Μίλτος δέχεται ένα τηλεφώνημα που αλλάζει τα πάντα σε σχέση με την εγκυμοσύνη της Άννας.

  • S02E05 Επεισόδιο 5

    Ενώ η φωτιά που απειλούσε την Ονειροπαγίδα τίθεται υπό έλεγχο, η Κατερίνα και ο Μίλτος επιστρέφουν στο νησί. Ο Βάγκος εγκαταλείπει τη Μαρούλα, ενώ ο Πέτρος ανακαλύπτει τα γράμματα που έχει κρυμμένα στο δωμάτιό του ο Ορέστης.

  • S02E06 Επεισόδιο 6

    Ο Πέτρος μαθαίνει ότι ο Ορέστης είναι αδελφός του. Ο Ορέστης φεύγει κρυφά από την Ονειροπαγίδα. Η Μαρούλα και η Κατερίνα αποφασίζουν να μην πουν στην Αυγή ότι ο Ορέστης είναι θείος της, όμως εκείνη το μαθαίνει τυχαία και φεύγει από το σπίτι.

  • S02E07 Επεισόδιο 7

  • S02E08 Επεισόδιο 8

    Ο Πέτρος ζητά συγνώμη από την Κατερίνα για τη συμπεριφορά του. Η άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τον έχει επηρεάσει. Η Κατερίνα προσπαθεί να τον βοηθήσει φέρνοντας δικό της κόσμο στον ξενώνα, αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα…

  • S02E09 Επεισόδιο 9

    Ο Πέτρος φεύγει με τη Χρύσα, ενώ η Κατερίνα ασχολείται με τους πελάτες του ξενώνα. Η Χρύσα μιλά στον Πέτρο για τον Φώτη, με τον οποίο έχει σχέση και τελικά αποδεικνύεται ότι είναι ο πρώτος έρωτας της Κατερίνας! Και δε φτάνει αυτό, ο Φώτης φτάνει στο νησί!

  • S02E10 Επεισόδιο 10

    O Φώτης κάνει πρόταση γάμου στη Χρύσα. Η Κατερίνα παρεξηγεί τη φιλική σχέση του Πέτρου με τη Χρύσα. Η Αυγή πηγαίνει στην Αθήνα για σπουδές και συναντά τυχαία τον Ορέστη, ενώ η Κατερίνα συναντά τον Φώτη…

  • S02E11 Επεισόδιο 11

    Ο Φώτης προσποιείται ότι δε γνωρίζει την Κατερίνα. Εκείνη αναστατώνεται που βλέπει τον Φώτη, αλλά δε λέει στον Πέτρο πώς αισθάνεται. Η Κατερίνα προσπαθεί να τον συναντήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

  • S02E12 Επεισόδιο 12

    Ο Φώτης συναντιέται με την Κατερίνα και δεν το λέει στη Χρύσα, εκείνη όμως το μαθαίνει. Ο Πέτρος πηγαίνει στην Αθήνα. Ο Φώτης συναντά τον Βύρωνα και του λύνονται όλες οι απορίες για την Κατερίνα. Η Έλενα πιάνει την Κατερίνα αγκαλιά με τον Φώτη, ενώ ο Πέτρος παρακολουθεί την Αυγή, τη βλέπει με τον Ορέστη και τον χτυπάει άσχημα…

  • S02E13 Επεισόδιο 13

    Ο Ορέστης ζητά συγνώμη από τον Πέτρο για ότι έχει κάνει και φεύγει για Αυστραλία. Η Έλενα βλέπει την Κατερίνα με τον Φώτη και το λέει στον πατέρα της. Όταν ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Χρύσα για να μάθει τι συμβαίνει με τον Φώτη και την Κατερίνα εκείνη του λέει ότι θα τα πουν από κοντά. Έτσι ο Πέτρος μόλις επιστρέψει στο νησί συναντά τη Χρύσα.

  • S02E14 Επεισόδιο 14

    Η Κατερίνα κι ο Φώτης παρεξηγούν τη συνάντηση της Χρύσας με τον Πέτρο. Την ίδια στιγμή, η Χρύσα κι ο Πέτρος ανακαλύπτουν ότι η Κατερίνα και ο Φώτης ήταν παλιά ζευγάρι. Τα δυο ζευγάρια ψυχραίνονται, δε δίνουν εξηγήσεις ο ένας στον άλλον και οδηγούνται στο χωρισμό.

  • S02E15 Επεισόδιο 15

    • February 16, 2011
    • ANT1

    Η Μαρούλα κάνει εκπομπή μαγειρικής και ο Λαδάς γοητεύεται από αυτή, ενώ η Αυγή γνωρίζει ένα νέο έρωτα… Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν θα καταφέρουν ο Πέτρος, η Κατερίνα, ο Φώτης κι η Χρύσα να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση…