Home / Series / Kongerne i sneen / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    • February 18, 2013

    Så er Kongerne klar til deres første skiferie sammen. Fissan, Knaldperlen, Dolken og Miami er vej i bil, gennem Tyskland med kurs mod Sølden i Østrig. Stemningen er høj og forventningerne til en fed skiferie, med damer, drinks og SEX. I en anden bil er Foxy og Posh på vej, og de glæder sig til at se drengene igen, men er endnu mere spændte på, at finde ud af hvilken typer de nye piger er. De to nye piger, Blondie og Kitty er allerede tjekket ind i huset i Sølden. De er meget nervøse for hvordan de vil blive modtaget af de 'gamle' konger.

  • S01E02 Afsnit 2

    • February 25, 2013

    Det er Kongernes første dag på ski, og Knaldperlen er ikke tilfreds han mener ikke, han er skabt til at stå på ski. På det øvede hold er det Blondie, som forsinker de andre ved at lave det ene styrt efter det andet. Om aftenen tager Kongerne i byen på det lokale diskotek Katapult. Men drengene er skuffede over at opdage, at gæsterne på diskoteket overvejende er mænd. Mens det øvede hold næste dag øver sig på slalombanen, kegler Knaldperlen og Posh rundt på børnebakken. Kim mister tålmodigheden og sender Knaldperlen ned efter børneski. Efter skiskolen tager Kongerne på afterski. Fissan lægger ud med at bestille en fireliters øl, og Blondie bliver for alvor indviet som konge, da hun giver den fuld gas og danser på baren. Det ender med vild efterfest i huset.

  • S01E03 Afsnit 3

    • March 4, 2013

    Kongerne starter dagen på en udsigtspost i 3200 meters højde, hvor Dolken og Miami for alvor får udfordret deres højdeskræk. Skiinstruktørerne har byttet, så Benny kører med begynderholdet i stedet for Kim. Det ser ud til, at det er en fordel for Knaldperlen, som bedre kan koncentrere sig uden Kim at kigge på. Kim lokker til gengæld det øvede hold ned ad en sort piste. Alle er klar over, at den er sort, undtagen Blondie. Efter frokost aftaler drengene, at de skal køre om kap på kælk. Taberen skal lave mad og tage opvasken dagen efter, noget som virkelig ikke passer Knaldperlen, der aldrig hjælper til med det huslige. Hjemme i huset igen er alle klar til at tage i byen. Stemningen er i top, og Kitty og Miami lavet et væddemål om hvem der kan drikke flest gin/lemon. Aftenen ender i vild snaveleg, hvor Knaldperlen og Blondie konkurrerer om, hvem der kan få flest prikker på Europakortet.

  • S01E04 Afsnit 4

    • March 11, 2013

    Fissan vågner som den første op til et utrolig klamt hus, han er nødt til at rydde op, før der på nogen måde kan laves mad. Miami og Knaldperlen tabte gårsdagens kælkekonkurrence og som straf skal de lave frokost og tage opvasken. De tager ned for at købe ind, men Knaldperlen har dog mere fokus på at finde plastikservice, da det så er nemmere for ham at rydde op.

  • S01E05 Afsnit 5

    • March 18, 2013

    Foxy udfordrer Knaldperlen til et væddeløb på ski. Det er dog ikke et helt almindeligt væddeløb, da skitøjet er skiftet ud med badetøj. Posh har lovet de andre at stå klar med hjemmebag, når de kommer tilbage fra ski, men hvordan er det nu lige med deciliter og centiliter. Og kan man overhovedet bage brunt vand? Senere er der mere bar hud, når drengene tager på stripklub. Det bliver en hårdtslående oplevelse for Dolken. Blondie får at føle, hvordan det er at bo i hus med fire drengerøve, da Dolken, Knaldperlen og Fissan laver en practical joke med hende.

  • S01E06 Afsnit 6

    • March 25, 2013

    Kongerne tager behørig afsked med Østrig i dette sidste afsnit, hvor de finder ud af, hvilken Konge, der er den bedste på ski. Drengene konkurrerer på skøjter, og taberen skal sidde i sneen med bar røv. Og så finder Fissan ud af, hvad der sker, hvis man slår prutter efter at have spist chili. Blondie fylder også 23 år, og det skal naturligvis fejres. Desværre for fødselsdagsbarnet har hendes flirt en ubehagelig overraskelse til hende.