All Seasons

Season 1

  • S01E01 1. Afsnit (Premiere)

    • October 31, 2013

    De to komikere Linda P. og Christina Sederqvist er taget til Hollywood for at blive stjerner. Og det skal ske på én uge. Hvor svært kan det være? Det vigtigste er at kende de rigtige mennesker. Og heldigvis kender Linda og Christina Monika - Hun har alle de rigtige connections i Hollywood. Linda og Christina er lige ankommet til Los Angeles, og de starter med at tage en guidet tur rundt for at se, hvordan stjernerne bor. Selvom pigerne synes, guiden er en total klaphat, så kan de godt se, at man er nødt til at bo med stil, hvis man har tænkt sig at være stjerne. Så de tager ud og kigger på huse i Hollywood Hills med en ejendomsmægler. Pigerne er dog svære at stille tilfreds, og da de endelig finder et hus, som Linda kan lide, er der kamp om det. Baywatch-stjernen Pamela Anderson er nemlig også ude og kigge på hus. Måske kan hun give pigerne et par gode råd om, hvordan man bliver stjerner i Hollywood?

  • S01E02 2. Afsnit

    • November 7, 2013

    Linda og Christina spiser frokost på en restaurant med syngende tjenere. En af tjenerne fortæller, at han i virkeligheden er skuespiller og går til castings. Det synes pigerne er en mægtig fin idé, men da de når hen til castingkontoret, viser det sig, at casteren leder efter afroamerikansk drenge. Linda mener dog, at hun er karakterskuespiller og kan spille alle roller. Casteren er dybt uenig. Hun anbefaler pigerne at tage et skuespillerkursus. Modvilligt opsøger pigerne det legendariske Beverly Hills Playhouse, hvor store navne som George Clooney og Jim Carrey har været elever. Da de kommer ind, er en instruktør ved at arbejde med Doris Roberts - bedre kendt som moderen i 'Alle elsker Raymond'. Til instruktørens store irritation beslutter pigerne at dele deres viden om fysisk comedy med Doris Roberts.

  • S01E03 3. Afsnit

    • November 14, 2013

    Linda og Christina synes ikke rigtig, de kommer nogen vegne i Hollywood. Heldigvis har endnu en tjener, et godt råd: Man skal have en agent. Pigerne opsøger agenten Michael Einfeld på en danseskole, hvor han er midt i en danselektion. For ikke at blive smidt ud påstår pigerne, at de er professionelle dansere, hvilket kun medfører, at de bliver bedt om at overtage undervisningen. Trods det pinlige optrin har agenten stadig gode råd til pigerne: De er nødt til at gå til en portrætfotograf og få lavet headshots. Det gør de så, og hos fotografen møder de Beverly Hills 90210-stjernen Luke Perry. Måske kan han lære pigerne hemmeligheden bag sin signatur: de skulende, sexede øjne?'

  • S01E04 4. Afsnit

    • November 21, 2013

    Linda og Christina er begejstrede over alt det fede tøj, man kan få i souvenirbutikkerne på Hollywood Boulevard. Monika mener dog ikke, at man ikke bliver stjerner uden at klæde sig som stjerner. Så hun sender pigerne ud til en kendt stylist, som skal prøve at gøre dem glamourøse. Han er vant til ultratynde Hollywood-starletter, og han er rystet over, at Linda ikke vil tage sin hue af. Linda ender med at udvandre i vrede, og nu er Christina skuffet. Så Linda må modstræbende gå med til at få ordnet negle på en fashionabel neglesalon i Beverly Hills. Her møder pigerne action-stjernen Danny Trejo, og måske har Christina mulighed for at score ham - hvis Linda da ikke ødelægger det.

  • S01E05 5. Afsnit

    • November 28, 2013

    Linda og Christina er på western-bar på Sunset Boulevard. Det viser sig, at Linda er god til at ride på den mekaniske tyr, så nu vil hun være action-stjerne. Monika er skeptisk, for pigerne er ikke særlig gode skuespillere, og de snakker dårligt engelsk. Men det kan man jo også sige om Arnold Schwarzenegger, så Monika sender pigerne ud til en stuntman, der kan træne dem i at flyve i wire. Det går dog galt, da Christina bliver lidt for nærgående overfor manden, der skal holde Linda oppe i luften. Linda bliver heldigvis god igen, da de senere skal ud og skyde med store pistoler på en skydebane. Her møder de nemlig American Pie-stjernen Tara Reid, og hende vil Linda meget gerne score.

  • S01E06 6. Afsnit

    • January 5, 2014

    Christina og Linda går til en spåkone for at finde ud af, hvornår de bliver berømte. I starten er Linda meget skeptisk, men hun bliver hurtigt omvendt. Det gør Monika til gengæld ikke. Hun er træt af, at pigerne går mere op i spiritualitet end deres kroppe. Derfor sender hun pigerne ud til den berømte raw food-kok, Chef BeLive, som skal lære dem at spise sund mad Hollywood-style. Nu er det Christinas tur til at være skeptisk. Hun mener, at salat hører til i en burger. Bagefter tager pigerne på danseskole for at dyrke zumba. Her møder de Baywatch-stjernen Carmen Electra, som har danset, siden hun var lille. De får en snak om at holde sig fit og tynd og et par fif til, hvordan man bliver sexsymbol i Hollywood.

  • S01E07 7. Afsnit

    • January 12, 2014

    Linda og Christina møder Darth Vader på Hollywood Boulevard. Han fortæller, at man kan tjene masser af penge på at efterligne stjerner. Det synes pigerne er en god idé, så de overtaler Monika til at sende dem ud til et look-alike-bureau. Her møder de to erfarne Madonna- og Cher-imitatorer, men ingen kan finde ud af, hvem Linda kan ligne. Det ender med, at Christina bliver klædt ud som Princess Leia fra Star Wars, og Linda bliver Chewbacca. Pigernes første job som imitatorer bliver desværre temmelig ydmygende. De skal dele reklamer ud foran en sushi-bar i Beverly Hills. Heldigvis møder de Mark Hamil, der spiller den rigtige Luke Skywalker i Star Wars. Han må om nogen blive imponeret over pigernes udklædning.

  • S01E08 8. Afsnit

    • January 19, 2014

    Ugen er slut, og Linda og Christina gør ét sidste desperat forsøg på at slå igennem i Hollywood. De vil prøve at sælge en film, som de selv skal skrive og instruere. Men vil investorerne høre på to piger, der ikke ser ud som om, de kommer fra Hollywood? Det er på tide at gå all in. Linda sælger deres flybilletter, så nu har de råd til at få Christinas læber pumpet med silikone og Linda spraytannet latinolækker. Det går dog helt galt, og de ender begge med at ligne freaks. Imens har Monika skaffet pigerne et møde med den lille skuespiller Verne Troyer - bedre kendt som Mini-Me. Og nu må det briste eller bære. Enten sælger pigerne deres fantastiske film-idé, eller også er de nødt til at blaffe hele vejen hjem til Sydhavnen.