All Seasons

Season 1

  • S01E01 Episode 1

    • August 26, 2015

    I "Eftersøgt ' med Kristian Bech" jagter den tidligere politimand Kristian Bech mennesker, der er efterlyst af dansk politi via Interpol. I dette afsnit begynder han sin søgen i Sønderjylland. Kristian Bech vil finde den 49-årige tysker Kai Habermann, der i årevis har været efterlyst over hele kloden for pædofili. I april 2011 blev Habermann dømt for at have forgrebet sig på en kun 10-årig pige flere gange. Siden har ingen har set Habermann, der er som sunket i jorden. Kristian Bech begynder sin eftersøgning på et spinkelt spor, der leder ham til Sønderjylland. Som en sporhund følger Kristian Bech i hælene på Kai Habermann gennem det Sønderjyske landskab, og hans eftersøgning fra dør til dør, leder den tidligere politimand videre sydpå til Nordtyskland, hvor en overraskelse af de helt store venter'

  • S01E02 Episode 2

    • September 2, 2015

    I dette afsnit begynder Kristian Bech sin eftersøgning i London. Han vil finde den marokkansk fødte Abdelghani El Yasghi. Manden, der ifølge politiet dræbte den 18-årige gymnasiepige Kirsten Larsen i 1991. I snart et kvart århundrede er det lykkedes Abdelghani El Yashgri at holde sig skjult for myndighederne. Trods talrige forsøg på at finde den marokkanske morder, har ingen set ham, siden den skæbnesvangre aften i 1991. Manden er som sunket i jorden. Drabet i Viborg har i årevis naget den tidligere kriminalinspektør Anders Eg. For, hvordan kan en mand dræbe en sagesløs gymnasiepige og slippe af sted til udlandet for aldrig at blive fundet? Kristian Bech forsøger at give svaret. Et tip i sagen bringer Kristian Bech til England. I millionbyen London opsøger han det marokkanske kvarter. Jagten på Kirstens morder går ind, men snart viser det sig, at Kristian Bech selv bliver den jagede.

  • S01E03 Episode 3

    • September 9, 2015

    Kristian Bech begynder sin eftersøgning i Mellemamerika. Han er på jagt efter den 47-årige forretningsmand, dansk/chileneren Pablo Cardemil, som har været eftersøgt over hele kloden siden 2011. Pablo Cardemil er anklaget for at have snydt den danske statskasse for 3,1 millioner kroner. I årene 2006 til 2008 skulle Cardemil i følge politiet have begået skatte- og momssnyd i firmaet Paca Multiservice - et af hans mange firmaer, der i dag er lukket ned. Cardemil står til en fængselsstraf og en bøde på 3,1 millioner kroner. I alt skylder dansk/chileneren i dag staten 6,2 millioner kroner. Et spor har bragt Kristian Bech til Panama - et af verdens bedste steder at gemme sig, hvis man er kriminel. Sammen med danskeren Christine Cartoosh, forsøger Kristian Bech at optrevle forretningsmanden Pablo Cardemils net af firmaer. En svær opgave, som kræver at Kristian Bech går undercover på nettet. Et nyt spor leder den tidligere politimand til Cardemils fødeland Chile. I Santiago tager historien en helt uventet drejning.

  • S01E04 Episode 4

    • September 16, 2015

    I dette afsnit tager Kristian Bech til USA for at lede efter manden, som i mere end 35 år har levet under jorden. Mogens Amdi Petersen. Stifter og leder af det verdensomspændende Tvind-imperium. Eftersøgt for groft skattesvig og underslæb i millionklassen. Sammen med fire andre Tvind-ledere, er Amdi Petersen tiltalt i en af de største sager om økonomisk kriminalitet i Danmark. Sagen, der begyndte i 1990'erne, er aldrig blevet afsluttet og bliver det næppe, før de fem tiltalte bliver fundet. Siden 2006 har de fem fra Tvind-toppen været forsvundet og på trods af en international eftersøgning via INTERPOL, er det stadig ikke lykkedes at bringe en eneste af de fem for dagen. Nu gør Kristian Bech forsøget. Sporet peger i første omgang mod Miami. Stedet, hvor Mogens Amdi Petersen for snart 14 år siden blev spottet første gang. Ved hjælp af hemmelige kilder i USA, følger Kristian Bech nu i hælene på Tvind-lederen. Det bliver til en tur, der bringer den tidligere politimand rundt i landet på en jagt, der overrasker den garvede opdager gang på gang. Et tip bringer Kristian Bech til Tvind-imperiets hovedkvarter i Mexico. Et ødebeliggende luksuskompleks ved Stillehavet. Ved porten får Kristian Bech en uventet oplysning

  • S01E05 Episode 5

    • September 23, 2015

    Paiboon Suparb er sigtet for pædofili. I følge et hårrejsende anklageskrift, skulle den dansk/thailandske mand have misbrugt et lille barn i næsten fem år. Overgreb, der fandt sted i Danmark og på ferier i Thailand. Eftersøgningen begynder i den thailandske by, Pattaya, der er kendt som stedet, hvor man kan købe børn til sex. Sammen med journalisten Gregers Møller, der er bosat i det populære ferieland, forsøger Kristian Bech at afdække den sigtede Paiboons færden. Det bliver til en sand menneskejagt, som bringer Kristian Bech langt væk fra turistmålenes glittede overflade, og som viser et helt andet Thailand end det de fleste mennesker kender.

  • S01E06 Episode 6

    • September 30, 2015

Season 2

  • S02E01 Afsnit 1

    • April 20, 2016

    I dette afsnit kommer Kristian Bech til balkanhalvøen i sin jagt på den 49-årige makedonske statsborger, Adnan Sadiki. Adnan Sadiki har boet i Danmark på tålt ophold siden 2001. Men i 2006 forsøger han at voldtage en ung kvinde til en koncert i Horsens. Dette bliver han dømt to års fængsel for. Senere linker DNA-prøver Adnan Sadiki til et seksuelt overgreb, og det er det, han er efterlyst for. Sporet fører Kristian Bech til Makedonien. Kristian Bech er blevet advaret mod at operere alene, og derfor har han allieret sig med to lokale journalister. Meget tyder på, at Sadiki har magtfulde forbindelser i landet. Det er lykkedes ham at blive slettet fra alle offentlige registre, hvilket ikke burde kunne ske. I Skopje får Kristian Bech en overraskelse af de helt store,

  • S02E02 Afsnit 2

    • April 27, 2016

    I dette afsnit begynder Kristian Bech sin eftersøgning på den 27-årige Deniz Atici på Hovedbanegården i København. Det var her, den eftersøgte arbejdede frem til en dag i april 2013, hvor han - ifølge anklageskriftet - valgte at stikke af med mere end halvanden million kroner. Siden har ingen set ham. Nu har han været eftersøgt af Interpol i snart to år uden resultat. Deniz Aticis familie i Danmark hævder, at de ikke har hørt fra ham siden den skæbnesvangre dag i april 2013. Nu vil Kristian Bech finde ham. Hans research bringer ham til havnebyen Stettin i det nordvestlige Polen, hvor Deniz Atici er født og har boet i sine ungdomsår. Det bliver en tur, hvor Kristian Bech må følge et spinkelt spor - og langsomt får han indkredset den mand han jagter.

  • S02E03 Afsnit 3

    • May 4, 2016

    Den tidligere irakiske Hærchef Nazar Al-Khazraji er anklaget for omfattende krigsforbrydelser. Han er en af de mest magtfulde personer, der er flygtet fra Saddam Hussein-styret. Af alle steder flygter han til Danmark. Her bor han i fire år, indtil han en dag, trods politiovervågning, pludselig forsvinder ' og siden har der været meget få livstegn fra ham. Tidligere naboer fortæller om tiden op til hærchefens flugt. Og en overbo mener, at CIA er indblandet. Kort efter efter hærchefens flugt, forsvinder hans kone og to børn også. Kristian Bechs teori er, at familien stadig er sammen. Sporet peger mod Abu Dhabi, hvor hærchefens søn bor og arbejder.

  • S02E04 Afsnit 4

    • May 18, 2016

    Kristian Bech er på jagt efter en mand, der er eftersøgt af Interpol for momssvindel i millionklassen.

  • S02E05 Afsnit 5

    • May 11, 2016

    Den amerikanske statsborger Bailey Martin Coulter har været på flugt siden 2011. Han er sigtet for at være bagmand til produktion af mere end 16 millioner ecstacy-piller til en værdi af godt 400 millioner kroner. En sag, der trækker tråde helt ned til Holland. Ifølge politikommisær Steffen Th. Steffensen, der var efterforsker på sagen, er det en af de største sager i Danmark. Hans to medskyldige er hver idømt 12 års fængsel. En dansk bekendt fortæller, at Coulter har droppet alt kontakt, og meget tyder på, at Coulter er en mand, der vil slette alle sine spor. Kristian Bech finder ud af, at Coulter endda har formået at holde et længere fængselsophold hemmeligt for sin familie. Jagten på Coulter sender Kristian Bech til både Boston og Amsterdam.

  • S02E06 Afsnit 6

    • May 25, 2016

    Den danske statsborger Søren Borup Nørgaard er efterlyst af de afghanske myndigheder i en sag om svindel. Efterhånden som Kristian Bech dykker ned i sagen, opstår der flere og flere spørgsmål.Topchefen Søren Borup Nørgaard er uddannet jurist og har haft flere ledende stillinger. Hans sidst kendte job er som direktør i et firma, der havde en milliard forretning i Afghanistan. De Afghanske myndigheder hævder, at firmaet skylder penge i skat og en finansminister har udtalt, at han vil gå helt til Interpol for at få pengene igen. Men kan topchefen Søren Borup Nørregaard være placeret på Interpols liste for at presse firmaet til at betale? Kristian Bech tager til Dubai, hvor han jagter Søren Borup Nørgaard og årsagen til, at Søren Borup Nørgaard er på Interpols liste. Undervejs får Kristian Bech flere overraskende oplysninger. Det viser sig, at Søren Borup Nørgaard trods sin Interpol-efterlysning frit kan passere grænser ¿ og meget tyder på, at Interpol bruges som afpresning. Kristian Bech mødes med politikeren og retsordføreren Peter Skaarup, DF ¿ og det er en meget overrasket Peter Skaarup, der lover at handle på de erfaringer som Kristian Bech har haft i forbindelse med Eftersøgt.