All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    • October 15, 2015
    • DR1

    Ærø er en ø lidt udover det sædvanlige. For her har de lokale fundet en niche, som binder dem sammen og hjælper dem til at overleve som øsamfund. De arrangerer nemlig bryllupper. Hvert år finder knapt 2500 udenlandske par vej til Ærø for at blive gift, og dét har givet øen lidt af en saltvandsindsprøjtning. For aldrig har der været så meget at bestille for Blomster-Sonja, frisør Inge, bager Tom, turistchefen Carl - og ikke mindst kommunen og lokale bryllupsarrangører som Louise og hendes konkurrent Leslie. Men det stolte øfolk tager ikke successen for givet, så hver eneste dag lægger de alle kræfter i at løfte opgaven og give de enkelte par den ypperste dag. Velkommen til Business på bryllupsøen.

  • S01E02 Afsnit 2

    • October 22, 2015
    • DR1

    På Ærø i det sydfynske øhav bliver der viet 2500 par om året, og det har sat øen på den anden ende. I dag får bryllupsarrangøren Louise nok at se til. Hendes mand John har fødselsdag, og hun vil overraske ham med et lille arrangement. Men hun skal også lige nå at afvikle hele to bryllupper inden familien kan samles til festlighederne. Også bryllupsarrangørerne Leslie og hans kone Ruth får en arbejdsom dag. For de skal hente et tysk par ved færgen og servicere dem på bedste vis inden selve vielsen. Imens arbejder turistchefen Carl på at skabe et minde for øens mange brudepar, som forhåbentlig kan lokke dem tilbage en dag. Velkommen til Business på Bryllupsøen.

  • S01E03 Afsnit 3

    • October 29, 2015
    • DR1

    På Ærø har befolkningen fundet sammen om en ganske særlig niche. Med kommunen og 14 bryllupsarrangører i front vies hvert år 2500 par fra hele verden. I dag skal bryllupsarrangøren Louise indfri de tårnhøje forventninger fra et ungt par, som er kommet helt fra USA for at få deres drømmebryllup. Men Louise kommer på hårdt arbejde, for pludselig truer et storstilet orienteringsløb med at spolere den udendørs vielse, som helst skulle emme af ro og romantik. På Rådhuset kan et tysk par med hjælp fra bryllupsarrangørerne Leslie og Ruth endelig give hinanden deres ja. Endelig inviterer turistchefen Carl til indvielse af øens nye bryllupsminde. Velkommen til Business på Bryllupsøen.