Home / Discover / Lists

ΕΝΔΕΔ

English
  • TheTVDB.com List ID 15505
  • Created By savsdarkroom
  • List Type Custom
  • Favorites 1
  • Created July 16, 2023 by
    savsdarkroom
  • Modified July 16, 2023 by
    savsdarkroom

Της μάνας σου η τρέλα

2017

Ο Αλέξανδρος είναι ο τέλειος γιος. Η μάνα του είναι κάπως… λιγότερο τέλεια. Μια σουρεαλιστική ιστορία με επίκεντρο τη χειρότερη μάνα όλων των εποχών. Αν διασταύρωνες τον Χάνιμπαλ Λέκτερ με έναν τυραννόσαυρο, θα έβγαινε αυτή. Σπαρταριστή κωμωδία με άφθονη καφρίλα και καθόλου μα καθόλου οικογενειακές αξίες. Δείτε το υπ’ ευθύνη σας. Το σενάριο υπογράφει… ο one and only Κώστας Μαλιάτσης Σάλας.

Θάψε το Σενάριο

2013

Κριτική ταινιών ... με το φτυάρι!

Μαύρο Ρόδο

2022

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Κόκκινη Κλωστή Δεμένοι

2021

Μια εκπομπή για τον ανυπόφορο σουρεαλισμό, τις τρομακτικές αλληγορίες, την υποβόσκουσα κωμωδία που κρύβουν μέσα τους τα παραμύθια. Αναίτια δραματική αφήγηση και ανεπίκαιρος σχολιασμός από τον Άγγελο Σπηλιόπουλο και τον Ηλία Φουντούλη.

Έτερος Εγώ

2019

Ένας καθηγητής εγκληματολογίας προσπαθεί να εξιχνιάσει πέντε εντελώς άσχετους φόνους που ο μόνος σύνδεσμος τους είναι αποσπάσματα από τον Πυθαγόρα.

Είμαι η Τζο

2023

Μια σύγχρονη γυναίκα που αναζητά την ταυτότητα της και νόημα σε έναν κόσμο πεπερασμένων αρχών και πατριαρχικών προτύπων.

Ντόμπλος Ιμπάκτος

2022

Το Ντόμπλος Ιμπάκτος είναι μια νέα σειρά που συνδυάζει φαγητό και λογοπαίγνια, την οποία σκέφτηκαν για να μπορούν ο Ηλίας με τον Άγγελο να τρώνε τα φοβερά και τρομερά κοτοπληκτικά πράγματα των JAILBIRDS.

Αόρατοι

2022

Μία ετερόκλητη πενταμελής παρέα που ζει σε μια γειτονιά της σύγχρονης Αθήνας, ιδρύει μια εταιρεία, που παρέχει άλλοθι για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Με την έναρξη λειτουργίας της εταιρείας, η παρέα αναλαμβάνει τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι 5 συνεργάτες, ένας ψιλικατζής, ένας ιδιοκτήτης video club, ένας άνεργος ηθοποιός, μια γραφίστρια και μια street performer, βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Τί έχει συμβεί; Ποιος είναι ο ένοχος;