Home / Series / Född 2010 / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Avsnitt 1

    • SVT

    Vi följer familjerna från förlossning och under deras första år med nya bebisen. De första fyra barnen föds. Sara från Stockholm har blivit gravid på Storkkliniken i Danmark och föder sin efterlängtade Jack. Men det är tufft att vara ensam förälder till ett spädbarn och Saras föräldrar får rycka in och stötta. 17-åriga Alexandra från Ekedalen har fött sin Angelo och kämpar med att vara både mamma och barn samtidigt. Bonusfamiljen Helena och Calle från Värmdö får sitt andra gemensamma, Helenas fjärde, barn. Det är svårt att få tiden att räcka till åt fyra barn med olika åldrar och behov. Samma problem får Hans och Lovisa när Baxter föds, bara 14 månader efter sin bror Sixten.

  • S01E02 Avsnitt 2

    • SVT

    Vi följer familjerna från förlossning och under deras första år med nya bebisen. Två nya barn föds. Jon-Kristian och Malin från Järna föder sitt femte barn hemma på golvet i vardagsrummet. Och förstagångsföräldrarna Tove och John från Norrskedika får en pojke på vårens sista dag. I Österåsen har Ronjas föräldrar, Camilla och Peter, en kämpig läggning av barnen efter en lång dag med grisslakt på gården. Och Sara som vi träffade i första delen har bestämt att hon och Jack ska flytta närmare Saras föräldrar i Farsta.

  • S01E03 Avsnitt 3

    • SVT

    Vi följer familjerna från förlossning och under deras första år med nya bebisen.Två nya barn föds. Det blir en dramatisk förlossning för Edith och Maria i Lund. Och i Rinkeby får Monica och José sitt femte barn och ordnar en lyssnartävling kring vad hon ska heta på sin närradiostation. Fembarnsmamman Malin från Järna visar hur man får plats med två vuxna och fyra barn i ett sovrum. Angelos mamma Alexandra fyller 18 år och har tjejmiddag. Calle och Helena på Värmdö ska rösta och letar febrilt efter röstkorten.Och Jacks mamma Sara berättar om vad som är jobbigast med att vara ensam förälder.

  • S01E04 Avsnitt 4

    • SVT

    Barnen börjar fylla 1 år. Maria och Edith i Lund är oense om hur dagarna som föräldraledig ska spenderas. José måste åka akut till sin pappa i Chile som blivit sjuk och Monica får sköta fem barn själv i två veckor. I Järna har alla fem barnen sommarlov och Malin och Jon-Kristian har fullt upp att styra upp dagarna. Peter och Camilla i Jämtland får lånelöfte och flyttar med barn och djur till ny gård. Hans och Lovisa flyttar också och det börjar bli tufft att ha två barn tätt. Och så händer det som inte får hända. Saras Jack får en tumör och måste opereras akut.

Season 2