Home / Discover / Lists

Best Turkish TV Series

English
  • TheTVDB.com List ID 14834
  • Created By Gencay
  • List Type Custom
  • Favorites 1
  • Created January 15, 2023 by
    Gencay
  • Modified January 15, 2023 by
    Gencay

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

2010

Behzat Ç, 1985 yılında Polis Akademisi'nden mezun olmuş, cinayet bürosunda görev yapmakta olan bir polistir. Hizmet verdiği süre içerisinde almış olduğu cezalar nedeniyle hep başkomiser olarak kalmıştır. Ekibinde yer alan diğer polisler Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Selim ve Cevdet ile beraber Ankara'da yaşanan cinayet olaylarını çözmeye çalışmaktadır.

Kurtlar Vadisi

2003

Türk mafyasına sızmaya çalışan varsayılan Polat Alemdar kimliği altında çalışan bir Türk ajanı takip ediyor. ... Polat, KGT (ajans) tarafından görevlendirilen Türk mafyasının tamamını yok etmeye çalışan bir ajandır. Ayrıca Polat, mafyanın derinliklerini kazdığı sürece geçmişi ve ailesi hakkında acı gerçekleri öğrenir.

Ezel

2009

Önce Ömer vardı. Ömer'in ailesiyle birlikte küçük, basit bir hayatı vardı. Mutluydu. Sonra bir kız sevdi. Askerden gelecek, onunla evlenecekti. Her şey yerli yerinde, her şey olması gerektiği gibiydi. Ama Ömer birden cinayetten hapiste buldu kendini. Bildiği hayat, güvendiği insanlar bir anda yok oldu. Yerine, tek bir soru, on yıl boyunca kızgın bir damga gibi beynini dağladı durdu: Niye? Ona korkunç bir oyun oynanmıştı. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali, bir şekilde bu oyunun içindeydi. Ömer cevapları bulamıyordu, çaresizdi. Ta ki hapishanede hayatını değiştirecek bir adamla tanışana dek.

Kuzey Güney

2011

İki erkek kardeş aynı kadına aşık olunca mantıksız kararlar verilir ve çevrelerindeki herkesin hayatı sonsuza kadar değişir.